• ODEON WORLD TRAVEL
    Valensija
    Valensija direktan čarter let
  • Valensija direktan čarter let
  • Valensija direktan čarter let

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Prolećna putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Španija, Valensija

Valensija Prolećna putovanja, Valensija direktan čarter let

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan / 25.maj                   Beograd – Valensija

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije ODEON World Travel (broj 702), dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Valensiju kompanijom Air Serbia, u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Valensiju sledi odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: kapije grada - Porta de Serans i Tores de Kvart, katedrala, korida, zgrada berze, Trg de la Reina, centralna gradska pijaca, gradska kuća izgrađena u modernističkom stilu... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na pešačko razgledanje starog gradskog jezgra:  crkva Svetog Nikole, tržnica svile – Lonha (La Lonja de la Seda)sagrađena u XV veku, koja predstavlja pravi biser gotske arhitekture,boemska četvrta Barrio del Carmen, Devičanski trg sa Neptunovom fontanom, Kraljičin trg…Odlazak na izlet je organiyovan autobusom, a povratak u hotel je individualan. Noćenje.

2.dan / 26.maj                   Valensija (fakultativni izlet – Kalatravin grad umetnosti i nauke)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fukulativni izlet u Kalatravin grad umetnosti i nauke. Ovaj kompleks je poznat kao remek delo slavnog skulptora i arhitekte Santjaga Kalatrave. Predstavlja ujedno i jedan od simbola Valensije. U sastavu kompleksa su: palata umetnosti “Kraljica Sofija”, muzej nauke “Princ Filip”, Hemisferik – jedinstvena bioskopska sala u obliku ljudskog oka, okeanografski muzej, gradski vrt “L’Umbracle”, koncertna dvorana “Agora”. Individualan povratak u hotel. Slobodno vreme. Preporučujemo odlazak do čuvene gradske plaže Playa de La Malvarrosa. Noćenje.

3.dan / 27.maj                   Valensija (fakultativni izlet - Benidorm i Alikante)

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet Benidorm i Alikante. Benidorm je udaljen od Valensije oko 130 km i jedno je od najpopularnijih španskih letovališta. Obalom dominira moderna arhitektura, nasuprot starom gradu, odakle se može uživati u panoramskom pogledu. Nakon šetnje starim gradom i kraće pauze, sledi nastavak putovanja duž Bele obale (Costa Blanca) i dolazak u Alikante, još jedan od slavnih gradova španskog turizma. Prepoznatljiv je po tvrđavi Santa Barbara koja se uzdiže na steni iznad grada, a njena izgradnja se vezuje za IX vek i doba vladavine Mavara. Ispod same tvrđave se prostire park (Parque De La Ereta), koji je ujedno i najpeši gradski vidikovac. Sledi šetnja starim gradom u kom se u kolopletu uskih, živopisnih ulica nalaze crkva Svetog Nikole i gradska kuća koja je prepoznatljiva po baroknoj arhitekturi. Obilazak starog grada se završava na čuvenoj aveniji Esplanada de Espanja (Explanada de Espana), popločanom sa 6 miliona mermernih pločica. Slobodno vreme nakon šetnje možete provesti i na gradskoj plaži Playa del Postiguet, šetalištu Paseo Maritimo, uživajući u nekom od poznatih lokalnih vina i gastronosmkih specijaliteta sa ovog podneblja. Povratak u Valensiju u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

4.dan / 28.maj                   Valensija - Beograd

Doručak. Napuštanje soba i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia u popodnevnim časovima. Sletanje u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

Smene

25.05.2019.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

-Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Valensija-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let) -Smeštaj u hotelu kategorije 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem -Transferi prema programu -Panoramsko razgledanje grada -Usluge vodiča na srpskom jeziku -Troškovi organizacije i vođenja putovanja

U cenu nije uključeno

-Aerodromske takse 34,90 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Valensija 12,50 eur) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni) -Fakultativni izleti i ulaznice za objekte tokom pešačkog razgledanja Valensije, Benidorma i Alikantea -Putno zdravstveno osiguranje -Individualni troškovi putnika

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete