• VIVA TRAVEL
    Rim
    Klasična Italija Avio/Bus, 6 dana
  • Klasična Italija Avio/Bus, 6 dana
  • Klasična Italija Avio/Bus, 6 dana

Prolećna putovanja VIVA TRAVEL, Italija, Rim

Rim Prolećna putovanja 2019

6 dana
4 noći
Prevoz
autobus avion
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan BEOGRAD – RIM
Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme). Doček i panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Rim noću i boemska četvrt Rima – Trastevere. Šetnja kroz Trastevere gde će vas dočekati ambijent iz Felinijevih filmova, dobar provod, ljubazni domaćini i bezbroj suvenirnica, galerija, barova i restorana sa tradicionalnom kuhinjom i dobrim vinom. Noćenje.

2. dan  RIM – PEŠAČKO RAZGLEDANJE – KOLOSEUM I FORUM
Doručak.
 Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg... U popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta “Forum i Koloseum”. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar koji oživljava atmosferu najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora; brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan  RIM – MONTEKATINI – PIZA – LUKA – MONTEKATINI
Doručak.
Napuštanje hotela. Polazak ka Montekatiniju, poznatoj italijanskoj banji. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Pize i Luke. Po dolasku u Pizu obilazak grada: Krivi toranj, katedrala, krstionica, Kampo Mirakul... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u Luku, jednog od najlepših gradova Toskane. Obilazak istorijskog centra grada: Duždeva palata, katedrala Sv.Martina, trg Amfiteatro, Pučinijeva kuća... Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Montekatini. Noćenje.

4. dan  MONTEKATINI – FIRENCA – LIDO DI JESOLO
Doručak.
Napuštanje hotela. Polazak za Firencu, grad u kome su živeli i radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo. Po dolasku obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, Krstionica Jovana Krstitelja, Trg Sinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekio na reci Arno. Nakon obilaska slobodno vreme. Nastavak putovanja do Lido di Jesola. Smeštaj u hotel. Noćenje.

5. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA
Doručak.
Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

6. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. ( Kraj usluga )

Smene

04.05.2019 – 09.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim (čarter let kompanijom Air Serbia) • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • autobuski transfer aerodrom - hotel • smeštaj u Rimu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • smeštaj u Montekatiniju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • smeštaj u Lido Di Jesolu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu (panoramski obilazak Rima, pešački obilazak Firence i Venecije) • troškove organizacije i vođenja aranžmana • usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

• troškove aerodromskih taksi – 18 € (aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama) • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 – 17,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.) • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • ulaznice i fakultativne izlete • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi • obaveznu gradsku komunalnu taksu u Montekatinuju (uvedena 01.01.2012. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelim sa 3* – 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1,5 € po noćenju / po osobi

Cena od
179 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Rim putovanje Rim autobus }
Rim, 6 dana - Autobus
Izdvojeno
Rim putovanje Rim autobus }
Rim, Autobus - DAN RADA
Rim putovanje Rim avion }
Rim, Avio - DAN RADA
Rim putovanje Rim avion }
Rim, 5 dana - Avion
Rim putovanje Rim autobus avion }
Klasična Italija Bus/Avio, 6 dana - USKRS
Rim putovanje Rim autobus avion }
Klasična Italija Avio/Bus, 6 dana
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, BUS/AVIO, 5 dana - USKRS
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, AVIO/BUS - 5 dana
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, Napulj BUS/AVIO - 6 dana USKRS

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete