• VIVA TRAVEL
    Rim
    Rim, Napulj BUS/AVIO - 6 dana USKRS
  • Rim, Napulj BUS/AVIO - 6 dana USKRS
  • Rim, Napulj BUS/AVIO - 6 dana USKRS

Prolećna putovanja VIVA TRAVEL, Italija, Rim

Rim Prolećna putovanja 2019

6 dana
4 noći
Prevoz
autobus avion
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan  BEOGRAD
Polazak oko 15:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu.

2. dan  RIMPEŠAČKO RAZGLEDANJERIM
Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima – grada starog 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog, pešačkog razgledanja Rima: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg... Odlazak se organizuje gradskim prevozom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan  RIM – NAPULJ – POMPEJA – NAPULJ
Doručak.
Polazak za Napulj. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo, Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I, Nacionalni areheološki muzej, trgovačka ulica Umberta I... Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja poludnevnog fakultativnog izleta do Pompeje. Odlazak se organizuje vozom. Po dolasku obilazak jednog od najčuvenijih svetskih arheoloških nalazišta. Grad Pompeja je bio potpuno uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Građevine su ostale skoro savršeno sačuvane jer je grad bio zatrpan slojem pepela i vulkanske lave oko 1600 godina pre nego što je slučajno otkriven. Budući da je erupcija zatekla sve građane Pompeja (oko 20.000 stanovnika), do danas su nam ostale vidljive naznake kako se živelo pre skoro 2000 godina. Iskopan je veliki deo građevina pa se prilikom posete mogu videti kuće, fontane, forumi, pozorišta, kupatila. Povratak u Napulj.. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan  NAPULJ POSITANOAMALFI – NAPULJ  
Doručak
. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet do slikovite obale Amalfi, jedne od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, koja se proteže od mesta Positano do grada Salerna. Jedna od najlepših razglednica s obale Amalfi je panoramski pogled na Positano, nekada ribarsko mesto usečeno u obalu, slikovito i romantično. Positano je jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta. Nastavak putovanja do Amalfija, nekadašnje pomorske sile po kome je cela obala dobila ime. Sam grad se nalazi pod zaštitom UNESCO-a i biser je srednjovekovne arhitekture sa uskim ulicama. Šetnja do katedrale Sv. Andrije s upečatljivom dekorativnom fasadom. Slobodno vreme. Povratak u Napulj. Noćenje.

5. dan  NAPULJ – KAPRI – SORENTO NAPULJ
Doruč
ak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo Kapri i Sorento. Dolazak do ostrva nakon vožnje brodom iz Napulja. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije. Zbog svoje atraktivnosti danas je mondensko letovalište, gde uživaju sva čula. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi imali svoje vile, zbog izuzetno prijatne klime. Obilazak mesta Kapri: glavni gradski trg – Piazza Umberto I poznatiji kao Pjaceta, katedrala Sv. Stefana, šetnja glavnom ulicom u kojoj se nalaze raskošne vile, hoteli, restorani i butici svetski poznatih kreatora, do vidikovca odakle se pruža pogled na Faraljone (neobične stene) koji predstavljaju najznačajnije prirodne lepote ostrva. Nakon obilaska Kaprija vožnja brodom do Sorenta. Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Pešačko razgledanje grada: ulica Korso Italia, romantični trg Taso, trg Lauro, katedrala iz XIV veka. Obilje prodavnica i butika čuvenih svetskih brendova i ulice koje odišu specifičnom italijanskom arhitekturom krase Sorento... /// Mogućnost prevoza autobusom iz Napulja do Sorenta. Slobodno vreme i po dolasku grupe sa Kaprija razgledanje grada u pratnji vodiča. Povratak u Napulj. Noćenje.

6. dan  NAPULJ BEOGRAD
Doruč
ak. Napuštanje hotela. Transfer na aerodrom. Čarter let sa kompanijom Air Serbia. Sletanje na aerodrom u Beogradu. (Kraj usluga)                       

 

Smene

26.04.2019 – 01.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • avionski prevoz na relaciji Napulj – Beograd (čarter let kompanijom Air Srbija) • smeštaj u okolini u Rima (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • smeštaj u Napulju ili okolini (3 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu (Rim, Napulj) • troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uključeno

• troškove aerodromskih taksi – 26 € (aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama) • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 – 17,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.) • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • ulaznice i fakultativne izlete • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 2,50 € po noćenju / po osobi • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Cena od
229 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Rim putovanje Rim autobus }
Rim, 6 dana - Autobus
Izdvojeno
Rim putovanje Rim autobus }
Rim, Autobus - DAN RADA
Rim putovanje Rim avion }
Rim, Avio - DAN RADA
Rim putovanje Rim avion }
Rim, 5 dana - Avion
Rim putovanje Rim autobus avion }
Klasična Italija Bus/Avio, 6 dana - USKRS
Rim putovanje Rim autobus avion }
Klasična Italija Avio/Bus, 6 dana
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, BUS/AVIO, 5 dana - USKRS
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, AVIO/BUS - 5 dana
Rim putovanje Rim autobus avion }
Rim, Napulj BUS/AVIO - 6 dana USKRS

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete