• VIVA TRAVEL
    Minhen
    Dvorci Bavrske, 6 dana - Autobus
  • Dvorci Bavrske, 6 dana - Autobus
  • Dvorci Bavrske, 6 dana - Autobus

Razgledanja VIVA TRAVEL, Nemačka, Minhen

Minhen Razgledanja 2019

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI: Salzburg, Minhen, dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenhimze, Fisen

1. dan  BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 20:00 sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj.

2. dan SALZBURG – MINHEN
Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema  Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  Minhen
Doručak.
Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom  zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo...). Povratak u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na večeru u jednu od najpoznatijih pivnica. Noćenje.

4. dan  Minhen– DVORAC NOJŠVANŠTAJN – DVORAC LINDERHOF FISEN  – MINHEN
Doručak.
Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj  litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorca  Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova, a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan  MINHEN - DVORAC HERENHIMZE
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

6. dan   BEOGRAD 
Dolazak u Beograd (na dolazne perone)  u ranim jutarnjim časovima. ( Kraj usluga )

Smene

24.05 – 29.05.2019. 18.06 – 23.06.2019. 16.07 – 21.07.2019. 13.08 – 18.08.2019. 07.11 – 12.11.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelima u rangu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu (Minhen, Salzburg) • troškove organizacije i vođenja aranžmana • usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

• troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze – 40 € (plaćanje na licu mesta) • vožnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 8 € odrasli / 4 € deca od 4 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 4 godine • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 – 17,99 god.), 12 € (osobe od 70 – 83,99 god.) . • osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Minhen putovanje Minhen
Dvorci Bavrske, 6 dana - Autobus

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete