• ODEON WORLD TRAVEL
    Madrid
    Obilazak Madrida - Uskršnji praznici
  • Obilazak Madrida - Uskršnji praznici
  • Obilazak Madrida - Uskršnji praznici

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Uskršnja i Prvomajska putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Španija, Madrid

Madrid Uskršnja i Prvomajska putovanja, Obilazak Madrida - Uskršnji praznici

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan    (16.april 2020.)                        Beograd – Minhen – Madrid

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Minhen u 06:30h, kompanijom Lufthansa na liniji LH1739, dolazak u Minhen u 08:00h. Nastavak putovanja za Madrid na liniji LH1802 u 11:45h, dolazak u Madrid u 14:25h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan    (17.april 2020.)                         Madrid – Toledo - Madrid

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka...Povratak u Madrid. Noćenje.

3.dan     (18.april 2020.)                        Madrid – Segovija - Madrid

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 90 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac Alkazar. Grad još karakterišu i zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv.Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

4.dan    (19.april 2020.)                         Madrid

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Preporučujemo odlazak u kupovinu ili posetu nekom od muzeja (Museo del Prado, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia...) Noćenje.

5.dan     (20.april 2020.)                        Madrid – Frankfurt – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Transfer do aerodroma. Let za Frankfurt na liniji LH1115 u 16:55h, dolazak u Frankfurt u 19:25h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH1410 u 21:40h, dolazak u Beograd u 23:30h. Kraj programa.

Smene

16.04.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

· Avio prevoz na relaciji Beograd-Minhen-Madrid-Frankfurt-Beograd kompanijom Lufthansa · Aerodromske takse (168 eur, čiji je iznos podložan promeni) · Transfer aerodrom-hotel-aerodrom · 4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu kategorije 4* · Panoramsko razgledanje grada · Usluge vodiča na srpskom jeziku · Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

- Fakultativni izleti - Putno zdravstveno osiguranje · Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
579 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Madrid putovanje Madrid
Obilazak Madrida - Uskršnji praznici

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete