• VIVA TRAVEL
    Atina
    Atina, 6 dana - USKRS i DAN RADA
  • Atina, 6 dana - USKRS i DAN RADA
  • Atina, 6 dana - USKRS i DAN RADA

Uskršnja i Prvomajska putovanja VIVA TRAVEL, Grčka, Atina

Atina Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

6 dana
3 noći
Prevoz
autobus
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI:  ATINA – AKROPOLJ - KORINTSKI KANAL –  EPIDAURUS – MIKENA -  SUNION - PIREJ – EGINA

1.dan  BEOGRAD – NIŠ
Polazak iz Beograda oko 17:00h – sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, i iz Niša sa parkinga Tempa oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa).  Noćna vožnja kroz Makedoniju prema Atini.

2.dan  ATINA - AKROPOLJ
Dolazak u Atinu u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje Atine: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma, Nacionalne biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta. Smeštaj u hotel. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Akropolja – simbola Atine.Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.  Noćenje. 

3.dan  ATINA – PELEPONEZ - ATINA
D
oručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Peloponeza. Vožnja preko Korintskog kanala koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Obilazak Epidaurusa koji je poznat po rođenju Apolonovog sina. Nastavak putovanja do Nafpliona, nekadašnje prestonice Grčke. Nakon obilaska odlazak do Mikene-obilazak Lavlje kapije i lavljiv vrata. Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan  ATINA – PIREJ - EGINA - ATINA
Doručak
. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska luke Pirej i ostrva Egine -  poznatog i po nazivima “ ostrvo Svetog Nektarija” ili “ostrvo pistaća”. Odlazak trajektom i obilazak istoimenog grada Egina, manastira Svetog Nektarija – posvećenom zaštitniku ostrva, velikom iscelitelju i čudotvorcu, Afejinog hrama. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na grčko veče na Plaki (boemska četvrt Atine) uz večeru, sirtaki i grčki folklor.  Noćenje.

5.dan  ATINA SUNION 
Doručak.
Slobodan dan za individualne aktivnosti. Popodne mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta za Sunion, (najjužniji rt Atičkog poluostrva, opisan u Homerovoj Odiseji, na kom se nalazi Posejdonov hram). Povratak u Atinu. U večernjim časovima povratak u Atinu i polazak za Beograd. Noćno - dnevna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Beogradu.

6.dan  NIŠ - BEOGRAD
Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)                           

 

Smene

25.04 – 30.04.2019. 30.04 – 05.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • smeštaj u Atini (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu (Atina – panorama grada) • troškove organizacije i vođenja aranžmana • usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) –6 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 3 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 12 € (osobe od 70 – 83,99 god.) • osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTU OSIGURANJA • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Atinu i okolinu (uvedena 01.01.2018, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2*-0,5 € po noćenju / po osobi , za boravak u hotelima sa 3* – 1,5 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*-3€ po noćenju / po osobi i za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po osobi. • ulaznice i fakultativne izlete • individualne troškove • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Cena od
129 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Atina putovanje Atina autobus }
Atina, 6 dana - USKRS i DAN RADA
Atina putovanje Atina avion }
Atina, Avion - DAN RADA
Atina putovanje Atina avion }
Atina, 5 dana - Avion

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete