• MLADOST TURIST
    Solun
    Solun - USKRS I PRVI MAJ - autobusom
  • Solun - USKRS I PRVI MAJ - autobusom
  • Solun - USKRS I PRVI MAJ - autobusom

Uskršnja i Prvomajska putovanja MLADOST TURIST, Grčka, Solun

Solun Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

4 dana
2 noći
Prevoz
autobus
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.DAN putovanja (30.04.2019. utorak ): BEOGRAD – SOLUN Sastanak grupe u 21.15 ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 22.00 časa. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. 2.DAN (01.05.2019. sreda): SOLUN Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojničkom groblju ZEJTINLIK. PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA autobusom (crkve Sv.Dimitrija,Trijumfalne kapije, Aristotelovog trga, Bele Kule, Rotonde, Galerijevog luka, gradskih zidina...). Nakon razgledanja, smeštaj u hotel posle 14 časova (po hotelskim pravilima). Slobodno popodne za individualne aktivnosti (predlažemo šoping u glavnoj šoping zoni Soluna u ulici “Tzimitzki” ili odmor u nekom od kafića sa pogledom na more i Belu kulu). NOĆENJE. 3.DAN (02.05.2019. četvrtak ): SOLUN – KRSTARENJE oko Svete Gore – SOLUN. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet Krstarenje oko Svete Gore koja je monaški centar pravoslavne crkve, država unutar države, živi muzej i jedino mesto koje je potpuno posvedeno molitvi i slavljenju Boga, zbog čega je i dobila naziv Sveta Gora. Nalazi se na tredem prstu poluostrva Halkidiki, Atosu i obuhvata kompleks od 20 pravoslavnih manastira od kojih se, ploveći zapadnom obalom, njih 8 može videti sa mora). Ukrcavanje na brod u luci Uranopolis. Nakon krstarenja zapadnom obalom, u povratku obilazak Kakova – dela hilandarskog imanja u prelepom prirodnom okruženju. Povratak u Solun. NODENJE. 4.DAN (03.05.2019. petak ): SOLUN -METEORI - SOLUN- BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10.00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do veličanstvenih METEORA. Obilazak METEORA sa posetom jednom od srednjovekovnih vizantijskih manastira ( Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori...) sagrađenih na visokim stenama, starim nekoliko miliona godina. Po završetku poseta poznatim radionicama ikona. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgradjene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u Solun po ostatak grupe. Polazak za Beograd oko 20.00 časova po lokalnom vremenu. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju sa kradim usputnim pauzama. 5.DAN (04.05.2019. subota ): BEOGRAD Očekivano vreme dolaska u Beograd je u ranim jutarnjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima.

Smene

30-04/04-05-2019

Napomene o ceni

Cena je izražena u eur po osobi. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate.

U cenu je uključeno

Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, panoramsko razgledanje Soluna, dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu 3*, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča – pratioca prema programu, troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, obaveznu gradsku komunalnu taksu koja iznosi 1,5 € dnevno po osobi, plada se na recepciji hotela fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Antel Travel),individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomodi turistima u mestu odredišta je inopartner.

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Solun putovanje Solun autobus auto }
Agia Triada - hotelski smeštaj
Izdvojeno
Solun putovanje Solun autobus auto }
Perea - hotelski smeštaj
Izdvojeno
Solun putovanje Solun autobus }
Solun - USKRS I PRVI MAJ - autobusom

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete