• MLADOST TURIST
    Solun
    Uskrs u Solunu
  • Uskrs u Solunu
  • Uskrs u Solunu

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Uskršnja i Prvomajska putovanja MLADOST TURIST, Grčka, Solun

Solun Uskršnja i Prvomajska putovanja, Uskrs u Solunu

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.DAN putovanja (16.04. četvrtak): BEOGRAD – SOLUN Sastanak grupe u 21.15 (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“ , sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22.00 časa. Nodna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju sa kradim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. 2.DAN (17.04. petak): SOLUN Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojničkom groblju ZEJTINLIK. PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA autobusom (crkve Sv.Dimitrija,Trijumfalne kapije, Aristotelovog trga, Bele Kule, Rotonde, Galerijevog luka, gradskih zidina...). Nakon razgledanja, smeštaj u hotel posle 14 časova (po hotelskim pravilima). Slobodno popodne za individualne aktivnosti (predlažemo šoping u glavnoj šoping zoni Soluna u ulici “Tzimitzki” ili odmor u nekom od kafida sa pogledom na more i Belu kulu). NOĆENJE. 3.DAN (18.04. subota): SOLUN /Fakultativno METEORI / SOLUN Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do veličanstvenih METEORA. Obilazak METEORA sa posetom jednom od srednjovekovnih vizantijskih manastira (Sv. Trojica, Varlam, Veliki Meteori...) sagrađenih na visokim stenama, starim nekoliko miliona godina. Po završetku poseta poznatim radionicama ikona. U povratku predviđena je pauza u dolini Tembi sa obilaskom crkve Svete Petke, koja se nalazi u dolini reke Pinios, izgradjene u steni, a gde se nalazi i Afroditin izvor mladosti i lepote. Povratak u hotel. NOĆENJE. 4.DAN (19.04. nedelja): SOLUN /Fakultativno EDESA/ BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10.00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za pravi biser severne Grčke Edesu – grad vode sa neverovatno velikim brojem izvora, potoka, vodopada, rečica… Ovaj prelepi gradid nalazi se na uzvišenju pa se i najvedi vodopad Karanos vidi još pri samom dolasku u grad. Po dolasku lepo je prošetati od starog grada po imenu Varosi do suprotne strane grada. U gradu se nalazi crkva iz 14. veka posvedena Presvetoj Bogorodici Mariji. Slobodno vreme za uživanje u lepoti vodopada koji krase ovaj gradid. Povratak u Solun po ostatak grupe. Polazak za Beograd oko 20.00 časova po lokalnom vremenu. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju sa kradim usputnim pauzama. 5.DAN (20.04. ponedeljak): BEOGRAD Očekivano vreme dolaska u Beograd je u ranim jutarnjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima..

Smene

16-04/20-04-2020

Napomene o ceni

Cena je izražena u eur po osobi. Plaćanje je u dinarima po srednjem,kursu NBS na dan uplatre.

U cenu je uključeno

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvadenih usluga pida, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, panoramsko razgledanje Soluna, dva nodenja sa doručkom u hotelu 3*, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomodnim ležajem, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),, obaveznu gradsku komunalnu taksu koja iznosi oko 1,5 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Antel Travel),individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Izvršilac usluga i pomodi turistima u mestu odredišta je inopartner Antel Travel - Thessaloniki.

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Golden Star City Resort ****
Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Aigli Hotel by the sea **
Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Solunska regija - Agia Triada
Izdvojeno
Solun putovanje Solun
Uskrs u Solunu

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete