• VIVA TRAVEL
    Đenova
    Cinque terre, 6 dana - USKRS i DAN RADA
  • Cinque terre, 6 dana - USKRS i DAN RADA
  • Cinque terre, 6 dana - USKRS i DAN RADA

Uskršnja i Prvomajska putovanja VIVA TRAVEL, Italija, Đenova

Đenova Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

6 dana
3 noći
Prevoz
autobus
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI:  Đenova – Cinque Terre–Menton– Sanremo

1. dan BEOGRAD
Polazak oko 15:00 časova sa dogovorenog mesta  (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

2. dan  ĐENOVA- LAVANJA  
Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stara luka, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba. Polazak ka Lavanji. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  LAVANJA – LEVANTO – “CINQUE TERRE” – LAVANJA
Doručak. Celodnevni  fakultativni izlet do “Cinque Terre”: Vožnja do mesta Levanto (oko sat i dvadeset minuta) gde se ukrcava na  voz koji povezuje svih pet naselja u sastavu Nacionalnog parka .Odlazak do najvećeg  naselja u okviru parka Riomađore  (Riomaggiore) koje leži na stenama duž  potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Obilazak tvrđave, crkve.Nastavak putovanja vozom do  Manarole, tipičnog sela ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora.Vožnja vozom do sledećeg  sela Vernaca (Vernazza) koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv.Margarite antiohiske iz 13-og veka.Četvrto selo koje se obilazi je Monterosa al Mare, koje leži u sredini  malog zaliva, sa kućama u obliku kula  (case – tori). Povratak u hotel u Lavanji. Slobodno vreme. Noćenje

4. dan  LAVANJA– OBALA CVEĆA – MENTON –  SANREMO – LAVANJA 

Doručak.Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Vožnja do Mentona mondenskog centra  na Francuskoj rivijeri koji se još naziva “La perle de la France” – “Biser Francuske”. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina, živopisne  pjacete...Slobodno vreme.Nastavak putovanja  do Sanrema.Dolazak u Sanremo i odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I  Petrović. Kraći obilazak  starog dela grada - La Pinja. Slobodno vreme u centru  kraj čuvenog kazina i  šetališta uz more. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan  LAVANJA–PORTOFINO – RAPALO
Doručak. Polazak ka  Levantskoj obali  do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gde su smeštena predivnI gradićI Portofino i Rapalo. Slobodno vreme u Rapalu  ili mogućnost fakultativnog odlaska do Portofina brodom. Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg veka bila  sidrište đenovljanske    trgovačke flote. Tokom istorije  posećivale su je slavne ličnosti počev od Ričarda Lavljeg srca do plejade kraljeva, plemića, industrijalaca, političara i  naučnika, filmskih i estradnih zvezda italijanskih i evropskih mondenskih krugova još od kraja 19-veka. Povratak do Rapala, slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za  Beograd. Noćna vožnja ka Beogradu.

 6. dan  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj usluga)     

 

Smene

25.04 – 30.04.2019. 30.04 – 05.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • smeštaj u Lavanji (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu • troškove organizacije i vođenja aranžmana • usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0– 17,99 god.), 12 € (osobe od 70 – 83,99 god.) • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • fakultativne izlete i ulaznice • obaveznu gradsku komunalnu taksu u , plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3* –– 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 2 € po noćenju / po osobi. • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Đenova putovanje Đenova autobus }
Cinque terre, 6 dana - USKRS i DAN RADA
Đenova putovanje Đenova autobus }
Rivijera cveća, 6 dana - Autobus
Izdvojeno
Đenova putovanje Đenova autobus }
Rivijera cveća, 6 dana - USKRS i DAN RADA

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete