• VIVA TRAVEL
    Budimpešta
    Budimpešta, 4 dana - USKRS i DAN RADA
  • Budimpešta, 4 dana - USKRS i DAN RADA
  • Budimpešta, 4 dana - USKRS i DAN RADA

Uskršnja i Prvomajska putovanja VIVA TRAVEL, Mađarska, Budimpešta

Budimpešta Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

4 dana
1 noći
Prevoz
autobus
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI:  Budimpešta – Mađarsko veče  – Tropikarijum - Krstarenje Dunavom  – Balaton  – Sentandreja                             

1. dan BEOGRAD – NOVI SAD - BUDIMPEŠTA – MAĐARSKO VEČE - BUDIMPEŠTA
Polazak oko 06:00h časova sa dogovorenog mesta i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 07:00h  (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Dnevna vožnja kroz Vojvodinu prema Mađarskoj. Dolazak u Budimpeštu u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Budimpešte: Trg Heroja, Opera, dvorac Vajdhunjadi, Andraši bulevar, Parlament (nije predvidjena grupna poseta), Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela... Slobodno vreme za idividualne aktivnosti ili individualnu šetnju Vaci ulicom, Srpskom ulicom i odlazak do Srpske crkve. U poslepodnevnim časovima smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili u večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Mađarsko veče u nacionalni restoran sa folklorno – umetničkim programom (bogat meni sa pićem, nacionalnim mađarskim jelima, folklornim programom i ciganskom muzikom). Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA – TROPIKARIJUM - KRSTARENJE DUNAVOM - BUDIMPEŠTA
Doručak.
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – tržni centar Campona i Tropikarijum, gde se na zanimljiv način možete upoznati sa biljnim i životinjskim svetom tropskih predela. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom Dunavom ispod poznatih prelepih budimpeštanskih mostova. Noćenje.

3. dan BUDIMPEŠTABALATON BUDIMPEŠTA
Doručak.
Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do jezera Balaton.  Obilazak grada Šiofok, koji se nalazi na obali Balatona i koji je poznat po svojim plažama i noćnom životu. Nakon obilaska odlazak  na jezero. Balaton je najveće jezero Srednje Evrope i takozvano more Mađarske. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Budimpeštu. Noćenje.

4. dan BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA – NOVI SAD - BEOGRAD
Doručak.
Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Sentandreje. Po dolasku obilazak Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatović, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva. U popodnevnim časovima povratak za Budimpeštu i polazak za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku i Vojvodinu prema Srbiji. U kasnim večernjim časovima dolazak u Novi Sad i  Beograd. ( Kraj usluga )                                     

 

Smene

27.04 – 30.04.2019. 01.05 - 04.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • smeštaj u Budimpešti (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama • obilaske prema programu (Budimpešta – panorama grada) • troškove organizacije i vođenja aranžmana • Usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0– 17,99 god.), 12 € (osobe od 70 – 83,99 god.) • Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • ulaznice i fakultativne izlete • individualne troškove • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

Cena od
119 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Budimpešta putovanje Budimpešta autobus }
Budimpešta, 4 dana - USKRS i DAN RADA

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete