• MLADOST TURIST
    Portorož
    Portorož - USKRS I PRVI MAJ - autobuski prevoz
  • Portorož - USKRS I PRVI MAJ - autobuski prevoz
  • Portorož - USKRS I PRVI MAJ - autobuski prevoz

Uskršnja i Prvomajska putovanja MLADOST TURIST, Slovenija, Portorož

Portorož Uskršnja i Prvomajska putovanja 2019

5 dana
2 noći
Prevoz
autobus
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

USKRS

1.DAN putovanja (25.04. četvrtak) BEOGRAD-NOVI SAD – PORTOROŽ Sastanak grupe u 19.45 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 20.30 h.Vožnja preko Novog Sada do granice,predviđen polazak iz Novog Sada oko 21.30h.Nastavak puta preko Hrvatske i Slovenije sa kradim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Nodna vožnja. 2.DAN (26.04.petak ) PORTOROŽ – PIRAN Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti (gosti hotela Vile Park koriste bazenski kompleks u hotelu Histrion koji se nalazi odmah pored hotela Bernardin). Mogudnost večere uz doplatu. Nodenje. 3.DAN (27.04. subota.) PORTOROŽ – TRST – PORTOROŽ DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Portorožu, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Trsta. Po dolasku, kradi informativni obilazak grada - pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti... . Povratak u hotel u Portorožu uz mogudnost večere uz doplatu. NODENJE. 4.DAN(28.04. nedelja.) PORTOROŽ – KOPER-IZOLA – PORTOROŽ-BEOGRAD DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradid i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu nadi tragovi Rimskog carstva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti...Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 19h .Nodna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kradim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti... 5.DAN (29.04. ponedeljak.) NOVI SAD - BEOGRAD Očekivani dolazak u Novi Sad je oko 08 h ujutru , očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00. časova ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). 

1. MAJ

1.DAN putovanja (30.04. UTORAK) BEOGRAD - NOVI SAD – PORTOROŽ Sastanak grupe u 19.45 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 20.30 h. Vožnja preko Novog Sada do granice,predviđen polazak iz Novog Sada oko 21.30 h,nastavak puta preko Hrvatske i Slovenije sa kradim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Nodna vožnja. 2.DAN (01.05.SREDA ) PORTOROŽ – PIRAN Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 14 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu ili opuštanje i kupanje u zatvorenim hotelskim bazenima sa grejanom morskom vodom i wellness aktivnosti (gosti hotela Vile Park koriste bazenski kompleks u hotelu Histrion koji se nalazi odmah pored hotela Bernardin). Mogudnost večere uz doplatu. Nodenje. 3.DAN (02.05.ČETVRTAK) PORTOROŽ – TRST – PORTOROŽ DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti u Portorožu, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet do Trsta. Po dolasku, kradi informativni obilazak grada - pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti... . Povratak u hotel u Portorožu uz mogudnost večere uz doplatu. NODENJE. 4.DAN(03.05.PETAK) PORTOROŽ – KOPER-IZOLA – PORTOROŽ-BEOGRAD DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet za Koper i Izolu. Vožnja do Kopra. Dolazak u ovaj lučki gradid i odlazak u informativnu šetnju do Katedrale Marijinog Uznesenja i Da Ponte Fountain na Prešernovom trgu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Izolu. Po dolasku šetnja živopisnim uličicama gde su još uvek mogu nadi tragovi Rimskog carstva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti...Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 19h .Nodna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kradim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti... 5.DAN (04.05.SUBOTA) NOVI SAD - BEOGRAD Očekivani dolazak u Novi Sad je oko 08h ujutru, očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 09.00. časova ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). 

Smene

25.04/29-04.2019 30.04/04.05.2019

Napomene o ceni

Cene su izražene u eur po osobi. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke na dan uplate.

U cenu je uključeno

Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u Portorožu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i ulaznice za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cena od
108 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Portorož putovanje Portorož autobus }
Portorož - USKRS I PRVI MAJ - autobuski prevoz

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete