• BIG BLUE
    Segedin
    Segedin 2019
  • Segedin 2019
  • Segedin 2019

Wellness i spa turizam BIG BLUE, Mađarska, Segedin

Segedin Wellness i spa turizam 2019

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

1.dan SEGEDIN 
Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. do poslednji dan SEGEDIN 
Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan SEGEDIN 
Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa.
 

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucčaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi usluge polupansiona (doručak i večera-švedski sto), neograničen broj ulaza za Napfényfürdő Aquapolis Szeged kupališni kompleks (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama i toboganima, bazeni sa lekovitom vodom), neograničen broj ulaza u Tihi Wellness (samo za starije osobe od 16 godina), kao i korišćenje bazena sa različitim doživljajima, saune, infrared kabine, parnog kupatila, slanu sobu, tepidarijum, aroma sobu i spoljnu saunu, Wi-Fi internet i bademantil. Na dan odlaska kupališni kompleks se može koristiti do 11.00h. Check in posle 14.00h, check out do 11.00h.

U cenu nije uključeno

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: Boravišna taksa 1.8€ po osobi po danu (plaća se na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi. Kao i određeni popusti i doplate koje zavise od izabranog hotela.

Cena od
59 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete