• ODEON WORLD TRAVEL
    Bled
    BLED WELLNESS&SPA
  • BLED WELLNESS&SPA
  • BLED WELLNESS&SPA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Wellness i spa turizam ODEON WORLD TRAVEL, Slovenija, Bled

Bled Wellness i spa turizam, BLED WELLNESS&SPA

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h.

Smene

Napomene o ceni

Važna napomena: Bazeni i sauna centar u wellness centru Živa de biti zatvoreni zbog godišnjeg održavanja u periodu 25.03-04.04.2019.

U cenu je uključeno

Cene u svim paketima uključuju: - Korišdenje hotelskog bazena za goste hotela Park i GH Toplice. - Za goste hotela Savica 1 ulaz dnevno na termalne bazene wellness centra Živa (u hotelu Rikli Balance). - Za goste hotela Rikli Balance i GH Toplice neograničen ulaz na termalne bazene wellness centra Živa (u hotelu Rikli Balance). - Popust na ulaz u bazene wellness centra Živa (u hotelu Rikli Balance) za goste hotela Park i Jadran. - Popust na ulaz u svet sauna wellness centra Živa za goste svih hotela. - Nodno kupanje u bazenima wellness centra Živa, svakog petka i subote do 23h. - Wi-Fi. - Parking (do popunjenosti kapaciteta).

U cenu nije uključeno

- Boravišna taksa iznosi 3.13€ za odrasle, za decu 7-18 god. 1.57€ dnevno po osobi, plada se na licu mesta, na recepciji hotela. - Prijava boravka za odrasle i decu stariju od 7 god. iznosi 1€ po osobi jednokratno, plada se na licu mesta, na recepciji hotela. - Bade-mantil u hotelima Park i Savica 5€ dnevno. U GH Toplice i u hotelu Rikli Balance bade-mantil je uključen u cenu.

Cena od
174 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete