• ODEON WORLD TRAVEL
    Terme Olimia (Podčetrtek)
    TERME OLIMIA WELLNESS&SPA
  • TERME OLIMIA WELLNESS&SPA
  • TERME OLIMIA WELLNESS&SPA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Wellness i spa turizam ODEON WORLD TRAVEL, Slovenija, Terme Olimia (Podčetrtek)

Terme Olimia (Podčetrtek) Wellness i spa turizam 2019

3 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h.

Smene

Napomene o ceni

- Završeni su radovi na renoviranju wellness centra Termalija. - U wellness centar Orhidelia sada je dozvoljen ulaz samo za osobe starije od 15 godina.

U cenu je uključeno

- Smeštaj u klimatizovanoj sobi (sa balkonom u hotelu Sotelia) ili u apartmanu. - Bocu termalne vode (i voće u hotelu Sotelia) za goste hotela. - Kupanje u bazenima sa termalnom vodom: u wellness centru Termalija – novi bazeni, u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, zabavna noćna kupanja petkom i subotom u wellness centru Termalija. - Wellness bag (bade-mantil i peškir za kupanje). - Aquaaerobik po programu, vežba za dobro jutro i korišćenje fitnes centra. - WI-FI. - Bogat dnevni program sportsko-kulturno-zabavne i izletničke animacije.

U cenu nije uključeno

- Boravišna taksa 2€ po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela). - Soba sa balkonom 5€ po sobi dnevno u hotelu Breza. - Jednokrevetna soba 25€ u hotelu Breza, 36€ u hotelu Sotelia dnevno. - Ručak 12€ u hotelu Breza, 15€ u hotelu Sotelia po osobi dnevno. - U hotelu Sotelia junor suite 40% dnevno, suite sa đakuzijem i vodenim krevetom 50% dnevno, suite sa saunom i đakuzijem 60% dnevno; u hotelu Breza apartman 30% dnevno. - Wellness doplate: ulaz u wellness centar Wellness Orhidelia - 18€ preko nedelje, 29€ preko vikenda i praznika // ulaz u saune u wellness centru Termalija - 10€ dnevno po osobi, ulaz u Termalija Family Fun od 01.10.2018 - 10€ odrasli i 5€ deca 2-12 god. preko nedelje i 12€ odrasli i 7€ deca 2-12 god. preko vikenda i praznika - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Cena od
129 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete