• ODEON WORLD TRAVEL
    Jahorina
    JAHORINA SKIJANJE 2023
  • JAHORINA SKIJANJE 2023
  • JAHORINA SKIJANJE 2023

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Zimovanje ili Planinski turizam ODEON WORLD TRAVEL, Bosna i Hercegovina, Jahorina

Jahorina Zimovanje ili Planinski turizam, JAHORINA SKIJANJE 2023

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion

Program putovanja

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

Smene

Napomene o ceni

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

U cenu je uključeno

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici - korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu - uslugu rezervacije - organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- boravišne takse i osiguranje na destinaciji u iznosu od oko 2 eur dnevno po osobi (u zavisnosti od kursa KM), plaća se na licu mesta na recepciji hotel, osim za hotel Termag za koji se plaćaju u agenciji iz aranžman. - zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid. - osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja. Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

Cena od
33 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?