• SUPERNOVA TRAVEL
    Kopaonik
    Nebeske Stolice 1
  • Nebeske Stolice 1
  • Nebeske Stolice 1

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Zimovanje ili Planinski turizam SUPERNOVA TRAVEL, Srbija, Kopaonik

Kopaonik Zimovanje ili Planinski turizam, Nebeske Stolice 1

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

RANI BUKING POPUST 10% za rezervacije do 15.Oktobra

CENE U RSD PO STUDIJU/APARTMANU ZA 7 NOĆI

Aparthotel „Nebeske stolice 1 i 2“ se nalaze na samoj stazi i do njih nije moguće doći automobilom ili autobusom. Za prevoz prtljaga do objekta, brine služba hotela.
NAPOMENA ZA RANI BUKING:
Za rezervacije uradjene do 15.oktobra važi popust za rani buking u iznosu od 10%. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50% iznosa, ostatak do 15.Decembra
 

Smene

22.12. do 29.03.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U CENU JE UKLJUČENO: Najam studija/apartmana za navedeni broj noći;Korišćenje skijašnice;Besplatan wi-fi; Usluge recepcije.

U cenu nije uključeno

U CENU NIJE UKLJUČENO: -BORAVIŠNA TAKSA (100din po osobi i noći, deca 7 -15 god plaćaju boravišnu taksu 50 din po osobi po noći. (naplaćuje se na recepciji)); -POLUPANSION: 1.900rsd dnevno po osobi; Doručak 650 RSD po osobi dnevno; Deca do 1,99 god besplatno, deca 2-9.99 god plaćaju 50%;Doplata za polupansion nije obavezna. U Nebeskoj stolici 1 usluga polupansiona je klasičan servis (izbor više jela); -USLUGE SPA CENTRA. *NAPOMENA: Za sezonu 19/20 apartmani su delimično renovirani, otvorena je topla veza sa restoranom i izgrađen je mini spa centar čije će se usluge doplaćivati na licu mesta prema raspoloživosti. Cene za ulazak u spa centar će biti naknadno objavljene.

Cena od
1.6 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete