• SUPERNOVA TRAVEL
    Zlatibor
    Hotel Buket
  • Hotel Buket
  • Hotel Buket

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Zimovanje ili Planinski turizam SUPERNOVA TRAVEL, Srbija, Zlatibor

Zlatibor Zimovanje ili Planinski turizam, Hotel Buket

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

 Cene su izražene po osobi dnevno  na  bazi  usluge polupansiona

Za  boravak  od  5  noćenja  i   duže   odobravamo  10%   popusta,  dok  za  boravak  od   8  noćenja  i  duže  odobravamo  popust  od 15%.

Smene

od 25.01.2020. do 15.04.2020

Napomene o ceni

Popusti I doplate · Cena usluge noćenja sa doručkom se umanjuje za 700 RSD. · Pomoćni ležaj se plaća 50% od pune cene. · Treća i četvrta odrasla osoba u apartmanima plaćaju 70% od pune cene. · Ukoliko u apartmanu boravi jedna osoba cena se uvećava 70%. · Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj, dok deca uzrasta od 7 do 12 godina plaćaju doplatu od 2.400,00 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, odnosno 2.750,00 RSD za uslugu polupansiona. Uslovi prodaje · Pansionski obroci se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 10 gostiju. U suprotnom gost bira obrok na bazi ankete. · Pratilac je dužan da recepcioneru prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.

U cenu je uključeno

· Smeštaj u izabranoj soni na bazi polupansiona, · SPA centar ( zatvoreni bazeni, hidromasažna kada, tople klupe, slana soba, parno kupatilo, finska i bio sauna), kao i fitness centar su uključeni u cenu smeštaja.

U cenu nije uključeno

• Boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno nije uključena u cenu. • Za decu od 7 do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 RSD dnevno. • Plaćanje hotelskih usluga gotovinom na recepciji hotela vrši se isključivo u dinarima (RSD).

Cena od
7700 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete