GRCKA LETOVANJE 2017
YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

GRCKA LETO 2018 ARANZMANI

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2018
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
KATALOZI LETOVANJE >
KATALOZI GRADOVI EVROPE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA 2018, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, LETO 2018, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2018, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2018 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2018
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2018 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
PONTE TRAVEL, TURISTICKA AGENCIJA, BEOGRAD - LETO, ZIMA
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
LETO 2018
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO ex Kalodoukas
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2018 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2018, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA


GRČKA - LETO 2017: NIKITI

Turisticka agencija EVRO-TURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 GRČKA - LETO 2017: NIKITI EVRO-TURS 
Smene: 20.05. - 30.05.
30.05. - 09.06.
09.06. - 19.06.
19.06. - 29.06.
29.06. - 09.07.
09.07. - 19.07.
19.07. - 29.07.
29.07. - 08.08.
08.08. - 18.08.
18.08. - 28.08.
28.08. - 07.09.
07.09. - 17.09.
17.09. - 27.09.
Smeštaj: APARTMANI
Usluga: PAKET ARANŽMAN (smeštaj + prevoz) u VANSEZONI
NAJAM APARTMANA u SEZONI
Prevoz: AUTOBUSKI ILI SOPSTVENI
Opis: Sve popularnije turističko mesto Nikiti, smešteno je na početku poluostrva Sitonija, na 110 km od Soluna. Na velikom broju peščanih plaža u samom mestu i njegovoj okolini, koje zapljuskuju kristalno čiste vode zaliva Toroneo svako će pronaći kutak za sebe... Sam gradić Nikiti sastoji se iz starog i novog dela koje razdvaja glavni put. Stari deo grada nalazi se na oko 2km od mora, a čini ga istorijski deo oko crkve sa prelepim kućama koje datiraju još iz sredine 19 veka, a u njemu ćete pronaći tradicionalne grčke taverne. Novi, atraktivniji deo grada, smešten je ispod ispod glavnog puta sve do plaže duž koje se nalazi uređeno šetalište sa brojnim kafićima, restoranima, tavernama smeštenim u okruženju mediteranske vegetacije. Pored ugostiteljskih objekata u ovom živopisnom mestu pronaćićete supermarkete, apoteke, prodavnice, suvenirnice, a svakog petka u Nikitiju radi tradicionalna pijaca na kojoj možete kupiti nadaleko čuveni lokalni med i druge lokalne proizvode. Na izlasku iz mesta nalaze se veliki supermarketi Marinopulos i Lidl. Bilo da dolazite sami, u paru ili sa porodicom u Nikitiju ćete provesti lep i nezaboravan odmor.

Objekat PALM HOUSE se nalazi u mirnom delu Nikitija, a od plaže i centra mesta udaljen je oko 150 metara. U visokom prizemlju su smešteni dvokrevetni i trokrevetni apartmani, četvorokrevetni apartmani su na prvom spratu, dok se četvorokrevetni dupleks apartmani nalaze u visokom prizemlju.
Dvokrevetni apartman (sa trećim krevetom manjih dimenzija) se sastoji od: sobe u kojoj su francuski krevet i još jedan krevet manjih dimenzija, zasebne kuhinje (mini šporet sa rernom, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, frižider, sto za ručavanje na rasklapanje), kupatila sa tuš kadom i terasom sa pogledom na dvorište, na koju se izlazi iz kuhinje.
Trokrevetni apartman sastoje se od: sobe u kojoj su francuski i zasebni krevet, zasebne kuhinje (mini šporet sa rernom, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, frižider, sto za ručavanje na rasklapanje), kupatila sa tuš kadom i terase na koju se izlazi iz sobe i koja ima pogled na dvorište.
Četvorokrevetni apartmani sastoje se od: zasebne spavaće sobe sa francuskim krevetom, prolazne spavaće sobe ili dnevnog boravka sa 2 zasebna kreveta, kuhinje, kupatila sa tuš kadom i terase koja ima pogled ili na dvorište ili na ulicu. Kuhinja u četvorokrevetnim apartmanima može biti zasebna ili pultom odvojena od dnevnog boravka, a opremljena je šporetom, frižiderom sa komorom, osnovnom opremom za pripremanje hrane i ručavanje, stolom za ručavanje.
Četvorokrevetni duplex apartman sastoji se od: dve zasebne spavaće sobe, zasebne kuhinje, kupatila sa tuš kadom i terase u G koja ima pogled i na ulicu i na dvorište. Jedna spavaća soba ima francuski krevet, a druga spavaća soba dva zasebna kreveta. Kuhinja je opremljena šporetom, frižiderom sa komorom, osnovnom opremom za pripremanje hrane i ručavanje, stolom za ručavanje.
Svi apartmani opremljeni su televizorom i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma. Objekat Palm House poseduje bežičnu internet konekciju (Wi-Fi). Ispred objekta nalazi se dvorište sa palmama u kojem gosti mogu parkirati kola.

Objekat IKIES VILLAGE nalazi se u mirnom delu Nikitija, neposredno uz objekat Palm House sa kojim deli zajedničko dvorište i parking prostor. Od plaže i šetališta udaljen je oko 150 metara. Objekat IKIES VILLAGE poseduje studia 1/3+1 koja se nalaze u visokom prizemlju i velika studia 1/4 na drugom spratu.
STUDIA 1/3+1 sastoje se od: kuhinje u ulaznom delu (mini šporet sa rernom, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, frižider, sto za ručavanje na rasklapanje), veće sobe u kojoj se nalazi francuski krevet i krevet na sprat, terase i kupatila sa tuš kadom. Soba je od kuhinje odvojena pregradnim zidom (ne i vratima), a iz sobe se izlazi na terasu sa pogledom na dvorište.
STUDIA 1/4 sastoje se od prostrane prostorije u kojoj se nalaze dva singl kreveta i francuski krevet, kuhinje koja se nalazi u sklopu sobe, prostranog kupatila i terase koja ima pogled na zaliv. Kuhinja je opremljena osnovnom opremom za ručavanje, stolom za ručavanje, ugradnim grejnim pločama i frižiderom. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje.
Studia 1/3+1 su renovirana 2015. a studia 1/4 su renovirana 2016. godine. Sva studia su opremljena novim nameštajem, TV-om i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma.
Ispred objekta IKIES VILLAGE nalazi se dvorište sa palmama u kojem gosti objekta mogu parkirati kola.
Cena: 75 - 805
Napomena o ceni: CENA U VANSEZONI PO OSOBI
CENA U SEZONI PO APARTMANU/STUDIU

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* Paket aranžman sa prevozom u predviđenim terminima iz tabela u vansezoni.
* Najam apartmana u predviđenim terminima iz tabela u sezoni.
* Organizaciju i vođstvo puta ( kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* Prevoz za putnike koji putuju u SEZONI u organizaciji agencije.
* Zdravstveno osiguranje putnika.
* Troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
* Individualne troškove putnika.
Detaljnije informacije: http://www.evro-turs.rs/nikiti.php
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo EVRO-TURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 5 Glasalo: 1

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.