YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

LETOVANJA

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2019
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
ZIMOVANJE >
KATALOZI LETOVANJE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, ZIMOVANJE, LETO 2019, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2019, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2019 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2019
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2019 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2019 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2019, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA
LUI TRAVEL


LISABON - PORTUGALIJA - EVROPSKE METROPOLE - AVIONOM - 6 DANA/5 NOĆRNJA

Turisticka agencija BELVI TRAVEL,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 LISABON - PORTUGALIJA - EVROPSKE METROPOLE - AVIONOM - 6 DANA/5 NOĆRNJA BELVI TRAVEL 
Smene: 20.11. - 25.11.2018
Smeštaj: Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Vip Zurique *** Rua Ivone Silva, 18, Lisbon www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Zurique/About-Hotel.aspx

Moderan hotel sa tri zvedice udaljen od najbliže metro stanice samo 100 metara. Od trga Markiz de Pombala udaljen je dva kilometara. Hotel ima 252 sobe. Sve su klimatizovane sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, TV-om, sefom imini-barom. Hotel ima otvoreni bazen, restoran, bar, menjačnicu, salu za konferencije i garažu.*Agencija Big Blue zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Usluga: Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

Popust za dete od 2 do 12 godina (u sobi sa dve odrasle osobe) je 50 evra (dete koristi tredi pomodni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe). • Jednokrevetne sobe su na upit. • Nisu na raspolaganju trokrevetne sobe.
Usluga: U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Lisabon-Frankfurt-Beograd
transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom u Lisabonu
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 3* u Lisabonu na bazi 5 noćenja sa doručkom
panoramska razgledanja Lisabona
usluge licenciranog vodiča koji sa grupom ide iz Beograda i troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:
dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio-takse 136,47 evra (koje se sastoje od taksi koje se ne refundiraju: 52,00 YQ/YR i taksi koje se refundiraju: EUR 4,48-LG, EUR 0,98-RF, EUR 16,72-RS, EUR 0,22-RS, EUR 7,34-DE, EUR 39,82-RA, EUR 3,47-PT, EUR 11,44-YP, pladaju se u agenciji)
gradska taksa koja se plada na recepciji hotela u iznosu od 1 evra po osobi po noći
međunarodno zdravstveno osiguranje
individualni troškovi putnika i fakultativni izleti, posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Sintra, Kabo da Roka, Kaškaiš, Eštoril (celodnevni izlet, oko 8 sati) U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri (National Royal Palace). Ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 60 evra.
Obidoš, Batalja, Nazare (celodnevni izlet, oko 8 sati) U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča i ulaznica za manastir Batalja. Ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 60 evra.
Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je mogude realizovati po korigovanoj ceni. Prijava i pladanje se vrše na licu mesta, u dogovoru sa vodičem.
Prevoz: AVIONOM
Opis: 1.dan (20.11.2018.) BEOGRAD - MINHEN - LISABON

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje u 15.00h. Poletanje u 17.00h (let LH 1729). Sletanje u Minhen u 18.35h. Nastavak putovanja za Lisabon u 20.40h (let LH 1792). Sletanje u Lisabon u 22.45h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.dan (21.11.2018.) LISABON

Doručak. Panoramsko poludnevno razgledanje grada autobusom: vožnja kroz glavne gradske avenije, panoramsko razgledanje trgova Markiza de Pombala, Rosio i Restauradores. Izlaz na reku Težo u zoni Trga Komersio, dolazak do kvarta Alfame. Nastavak razgledanja pešice. Sledi panorama kule Belem, spomenika Navigatorima i Manastira Svetog Žeronima, remek dela manuelinske arhitekture. Slobodno vreme. Naveče, fakultativni odlazak u restoran na fado veče, gde se može uživati u autentičnoj muzici Portugala. Noćenje.

3.dan (22.11.2018.) LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili za celodnevni fakultativni izlet za Sintru, Kabo da Roka, Kaškaiš i Eštoril. Povratak u hotel. Noćenje.
Sintra je elegantni gradid u kome su portugalski kraljevi zbog prijatne klime provodili leta, UNESCO ga je 1995. godine proglasio svetskom kulturnom baštinom. Šetnja gradom i obilazak Kraljevske palate. Vožnja do Kabo da Roka, najzapadnije tačke kontinentalnog dela Evrope. Nastavak puta do Kaškaiša, mesta u kome sve kraljevske porodice imaju letnjikovce i odlazak do Eštorila, letovališta poznatom po čuvenom Kasinu.

4.dan (23.11.2018.) LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili odlazak metroom do Parka nacija futurističkog arhitektonskog kompleksa rođenog na istočnom rubu grada za potrebe održavanja EXPO-a ’98, poslednje velike svetske izložbe XX veka. U savršenom spoju šetališta kraj reke i moderne arhitekture, svoj pečat su ostavili najvedi savremeni arhitekti Iberijskog poluostrva Alvaro Siza Vieira i Santiago Kalatrava. Tu su i brojni drugi zabavni sadržaji poput koncertne arene, pozorišta, kazina i tržnog centra. Ovde se može uroniti u čudesni podvodni svet okeana u najvedem akvarijumu Evrope-Okeanarijumu, provozati se žičarom sa koje se pruža nezaboravan pogled na spektakularni 17 km dugi most Vasko da Gama, ili uživati u brojnim barovima i ribljim restoranima kraj reke. Noćenje.

5.dan (24.11.2018.) LISABON

Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili za fakultativni izlet za Obidoš, Batalju i Nazare. Povratak u hotel. Noćenje.
Obilazak slikovitog gradida Obidoš, koji nas vrada u prošlost sa svojim srednjevekovnim zidinama, uskim uličicama i belo okrečenim kudama; impresivne gotske katedrale manastira Batalja (koji je pod zaštitom UNSECO-a) i Nazarea, živopisnog ribarskog sela sa lepom plažom.

6.dan (25.11.2018.) LISABON - FRANKFURT - BEOGRAD

Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Frankfurt u 16.50h (let LH1169). Sletanje u Frankfurt u 20.50h. Poletanje za Beograd u 21.40h (Let LH1410). Sletanje u Beograd u 23.25h. Kraj putovanja.
Cena: 499 - 499
Napomena o ceni: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.
Detaljnije informacije: http://belvi.rs/putovanja/lisabon-direktan-carter-let/
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo BELVI TRAVEL.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 1 Glasalo: 1

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.