YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

LETOVANJA

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2019
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
ZIMOVANJE >
KATALOZI LETOVANJE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, ZIMOVANJE, LETO 2019, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2019, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2019 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2019
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2019 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2019 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2019, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA
LUI TRAVEL


ISTANBUL - TURSKA - EVROPSKE METROPOLE - AVIONOM - 4 DANA/3 NOĆENJA

Turisticka agencija BELVI TRAVEL,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 ISTANBUL - TURSKA - EVROPSKE METROPOLE - AVIONOM - 4 DANA/3 NOĆENJA BELVI TRAVEL 
Smene: Termin: 06.12. – 09.12.2018.
Smeštaj: Hotel: Viladomat 3 * www.aa-hoteles.com/hotel-barcelona-viladomat.html
Hotel se nalazi na 10 minuta hoda od Trga Katalonija i Ramble a 500 m od železničke stanice Sants. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice i restorani. Od sadraja hotel ima restoran i bar. Sve sobe imaju klima uređaj, plazma TV, WI FI, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel: Evenia Rocafort 3 * www.evenia-rocafort-barcelona.com
Hotel se nalazi u širem centru Barselone, u četvrti Ešample, u blizini Španskog trga (900 m), kongresnog centra i Monžuika.
Udaljenost od pešačke zone grada (Ramblas) je 2 km, do koje se stiže nakon 10 min vožnje metroom. Stanica metroa Poble Sec nalazi se na 200 m od hotela. Četvrt u kojoj se nalazi hotel, osim blizine Španskog trga i šoping zone, poznata je i po mnoštvu pozorišta i restorana koji se tu nalaze. Od sadržaja ima: bar, restoran za doručak, sale za sastanke, internet kutak. Sobe imaju klima uređaj, plazma TV, WI FI, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Euro hotel Gran Via Fira 4* www.eurohotelgranviafira.com
Hotel se nalazi u predgrađu Hospitalitet de Llobregat, udaljen 10 km od aerodroma i 6 km od centra. Europa Fira železnička stanica i Fira Barselona sajam udaljeni su 5 minuta hoda, a do centra Barselone stiže se za 20-tak minuta vožnje gradskim prevozom (autobuska linija N17). Smeštaj: hotel ima 116 soba i sve sobe imaju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, telefon, besplatan Wi Fi, TV, minibar, klima uređaj, grejanje. Od sadržaja hotel ima recepciju 24h, lobi, internet kutak , Wi Fi, bar, snek bar, restoran, teretanu, bazen, sala za kongrese. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Aparthotel Mariano Cubi 4 * www.aparthotelmarianocubi.com
Nedavno kompletno renoviran Aparthotel Mariano Cubi nalazi se nedaleko od Avenide Diagonal i na 2 km od šetališta Ramblas. Najbliža stanica metroa (Gracia) nalazi se na dva minuta hoda. Karakteristika hotela je da su sobe jako prostrane (oko 30 km2), imaju kompletno opremljeno kupatilo, klima uređaje, minibar, SAT TV, telefon, priključak za internet…Hotel je pogodan za smeštaj tri ili četiri osobe. U okviru hotela nalaze se: restoran, bar, sef na recepciji. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

BCN Design hotel 5 * www.eurostarshotels.com/eurostars-bcn-design.html
Butik hotel smešten u elegantnoj zgradi iz druge polovine XIX veka nalazi se na Paseo de Gracia i na 5 minuta hoda od trga Katalonija. Hotel modernog dizajna od sadržaja ima: restoran za doručak, bar, fitnes centar, kongresni centar, bar-bistro (nedaleko od hotela). Smeštaj : hotel ima 65 soba (sve sobe su različitog dizajna) i imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, ( u nekim sobama kada se nalazi u okviru sobe, a u nekim sobama soba i kupatilo čine jedan prostor) besplatan WI FI, TV, sef, klima uređaj, radni sto, telefon, minibar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Ulazak u sobe je prvog dana od 15h a napuštanje soba poslednjeg dana boravka do 11h.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije organizatora putovanja, 7 dana pre polaska na put.
Usluga: U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

Prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd – Barselona – Beograd
transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom
smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu po izboru sa 3*, 4* ili 5* na bazi 3 noćenja sa doručkom
troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana – 1790rsd po osobi
avio takse – oko 44,48€ (avio taksa u Beogradu 20,50 eura i rf taksa 0,98 eura i avio taksa u Barseloni 23 evra) plaća se u agenciji u dinarima (podležu promenama )). Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.
panoramsko razgledanje grada
fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza
boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3* ; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4* ; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*
međunarodno putno osiguranje.
Prevoz: AVIONOM
Opis: 1. dan (6.12.2018.) BEOGRAD - BARSELONA

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiraje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Barselonu kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim časovima. Sletanje na aerodrom u Barseloni nakon dva sata leta. Po sletanju na aerodrom u Barseloni transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona,Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj, vožnja pored Katedrale Sveta porodica , Gaudijevog najvećeg nedovršenog projekta . Kratka foto pauza. (Cena izleta 20€ ). Povratak u hotel. Slobodno popodne ili fakultativni obilazak jednog od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. (Cena izleta 20€ ). Noćenje.

2. dan (7.12.2018.) BARSELONA

Doručak. Fakultativni izlet Tri brda (obilazak brda Tibidabo, poseta parka Guelj i etno sela Pueblo Espanjol). Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najlepših parkova Barselone i obilazak jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinsvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Park je nastao kao ideja grofa Eusebija de Guelja. Grof je prvobitno sa porodicom živeo u jednoj kući, dok je drugu kasnije prodao Gaudiju. Imanja je postalo javni park 1922. godine, kada su čuveni mozaici i tipične Gaudijeve kolonade postale dostupne svima. Odlazak do etno-sela ,,Pueblo espanjol’’ i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji.(Cena izleta oko 50€ ).Povratak u hotel. Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta: oko 35 €). Noćenje.

3. dan (8.12.2018.) BARSELONA

Doručak. Fakultativni izlet Đirona i Figeras. Vožnja do Đirone, grada koji se nalazi na severoistoku zemlje, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale… Slobodno vreme. Poseta Figerasu (oko150 km severno od Barselone) i ekscentričnom Teatru- muzeju Salvadora Dalija i njegove žene Gale, koji je smešten je u njegovoj porodičnoj palati. Izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro.(Cena izleta od 65 € ). Povratak u Barselonu.

4. dan (9.12.2018.) BARSELONA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom.Transfer do aerodroma za let u večernjim časova. Sletanje u Beograd nakon dva i po sata leta. Kraj putovanja.
Cena: 349 - 659
Napomena o ceni: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.
Detaljnije informacije: http://belvi.rs/putovanja/barselona-nova-godina-carter-5-dana/
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo BELVI TRAVEL.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 5 Glasalo: 1

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.