YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

LETOVANJA

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2019
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
ZIMOVANJE >
KATALOZI LETOVANJE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, ZIMOVANJE, LETO 2019, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2019, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2019 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2019
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2019 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2019 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2019, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA
LUI TRAVEL


English Summers London Homestay 2018

Turisticka agencija ENGLISH TOURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 English Summers London Homestay 2018 ENGLISH TOURS 
Smene: I smena: 19.07.2018-28.07.2018.
II smena: 29.07.2018-07.08.2018.
Smeštaj: U Londonu, polaznici su smešteni u porodicama s kojima će imati prilike da pričaju engleski i da iskuse engleski način života. Prva smena idealna je za manje grupe i roditelje koji žele da putuju sa svojom decom, kako bi s njima podelili iskustvo upoznavanja Londona. Smeštaj je u severnom Londonu (High Barnet), što je simpatično predgrađe idealno za šetnju svake večeri, nakon povratka iz centra Londona. Druga smena je pre svega osmišljena za veće grupe ili individualne polaznike kojima odgovara da se priključe već formiranim grupama, i stacioniran je u delu grada Shirley, predgrađu južnog dela Londona.
Usluga: Svakog radnog dana, polaznici će učestvovati u specijalno osmišljenim jezičkim radionicama koje vode izvorni govornici engleskog. Na ovim radionicama polaznici će imati zadatak da rešavaju postavljene probleme i pitanja u vezi sa znamenitostima Londona koje se obilaze vežbajući tako svoje razumevanje i izgovor engleskog jezika. Popodneva su predviđena za obilazak znamenitosti, a večeri se provode s porodicom. U subotu (07.07. ili 04.08.) organizuje se celodnevni izlet u Brajton ili Kembridž, dok je nedelja slobodan dan kada se organizuje fakultativni izlet (obilazak nekih od znamenitosti kao što su: panorama „London Eye“, muzej Madam Tiso, svet Harija Potera ili Londonski Tauer).
Prevoz: Avionski prevoz i transfer od/do aerodroma do/od smeštaja.
Opis: Svakog radnog dana, polaznici će učestvovati u specijalno osmišljenim jezičkim radionicama koje vode izvorni govornici engleskog. Na ovim radionicama polaznici će imati zadatak da rešavaju postavljene probleme i pitanja u vezi sa znamenitostima Londona koje se obilaze vežbajući tako svoje razumevanje i izgovor engleskog jezika. Popodneva su predviđena za obilazak znamenitosti, a večeri se provode u učenju jezika s engleskom porodicom i druženju s njima. U subotu (04.08.) organizuje se celodnevni izlet u Brajton ili Kembridž, dok je nedelja slobodan dan kada se organizuje fakultativni izlet (obilazak nekih od znamenitosti kao što su: panorama „London Eye“, muzej Madam Tiso, svet Harija Potera ili Londonska tvrđava). Agencija English Tours u Londonu je svake godine celo leto, i ovaj grad nam je drugi dom. Poznati smo po stručnoj organizaciji putovanja i edukativnih programa u celoj Velikoj Britaniji, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata koji su putovali s nama.

Datum

Vreme

Tura

29.07.2018

Jutro

Dolazak i transfer do porodica. Šetnja Saut benkom pored Temze

Poslepodne

Upoznavanje porodica. Upoznavanje sa programom i okolinom

30.07.2018.

Jutro

Čas o arhitekturi Londona. Pešačka tura po Londonu, obilazak zgrada Parlamenta, Vestminsterske opatije, posmatranje parade konjičke straže, Trafalgar skver. Park Sv. Džejmsa, Bakingemska palata (sa posmatranjem smene straže), trg Pikadili i ulica Oksford. Tura po Nacionalnoj galeriji i priča o nekoliko remek dela koja se tamo nalaze.

Poslepodne

Jezička radionica o poznatim piscima i misliocima Londona (Soho i Blumsberi)

31.07.2018.

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Poseta vrtovima Kensingtonske palate, obilazak Prirodnjačkog muzeja i muzeja nauke ili muzeja kostima Viktorija i Albert. Predavanje na engleskom o engleskoj i svetskoj istoriji, kao i istoriji nauke. Nastava na engleskom, o engleskoj istoriji i istoriji nauke. Aktivnost na otvorenom u Hajd parku.

01.08.2018.

Jutro

Predavanje o velikim otkrićima i tajnama koje krije Britanski muzej (uz obilazak ovog muzeja)

Poslepodne

Obilazak Kovent Gardena i Lester skvera

02.08.2018.

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Grad London uključujući Ulicu Flit, Hram, Crkvu St. Pol i Banka Engleske

03.08.2018.

Jutro

Vožnja brodom na Temzi do Griniča, obilazak Pomorskog muzeja i Griničke opservatorije. Jezička radionica o putovanjima i kulturi.

Poslepodne

Kanari Vorf, obilazak istočnog Londona i tura Džek Trbosek

04.08.2018.

Jutro

Celodnevni izlet u Kembridž ili Brajton s lanč paketom

Poslepodne

Celodnevni izlet u Kembridž ili Brajton s lanč paketom

05.08.2018.

Jutro

Dan za fakultativni izlet ili odlazak u Ridžent Park i obilazak Kemdena

Poslepodne

Dan za fakultativni izlet ili odlazak u Ridžent Park i obilazak Kemdena

06.08.2018.

Jutro

Jezička radionica s izvornim govornikom i kviz

Poslepodne

Slobodno vreme za šoping

07.08.2018.

Jutro

Pakovanje i opraštanje s porodicom

Poslepodne

Transfer do aerodroma i let do Beograda
Cena: 799 - 899
Napomena o ceni: Šta je uključeno u cenu programa? U cenu od 899 avionska karta do Londona i nazad je uključena, kao i aerodromski transferi. U cenu od 799 bez avionske karte, ipak su uključeni aerodromski transferi. Ova ponuda podrazumeva smeštaj u porodicama u Londonu, u naselju Širli, u dvokrevetnim sobama na bazi 9 polupansiona, a uključeni su doručak i večera s porodicom radnim danom, kao i lanč paket vikendom. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi iznosi 60 GBP po osobi. Svi domaćini su provereni i poštuju visoke standarde smeštaja, a sve kuće i stanovi se nalaze se u zoni 5, relativno blizu jedni drugih. U cenu su uključene i karte za londonski metro, 6 jezičkih radionica koje će se održavati u muzejima i drugim atrakcijama, ture s vodičem do svih znamenitosti navedenih u programu, jedan celodnevni izlet van Londona (do Brajtona ili Kembridža – po izboru grupe), vožnja brodom na Temzi od Vestminstera do Griniča, kao i transfere od aerodroma do smeštaja i nazad. Šta nije uključeno u cenu programa? U cenu od 799 avionska karta do Londona i nazad nije uključena, kao ni i troškovi aplikacije za britansku vizu (90 GBP za apliciranje u Beogradu, odnosno 144 GBP za apliciranje u Sarajevu i Podgorici). Agencija English Tours će za sve putnike koji putuju s grupom rezervisati avionske karte i pružiće svu podršku oko apliciranja za britansku vizu. Zbog procedure dobijanja britanske vize koja traje oko 3-4 nedelje, rezervišite svoje mesto najkasnije 5 nedelja (25 dana) pred sam put. Cena ne uključuje ručak radnim danima, ali svakog dana vodiči će voditi organizovano polaznike u restorane i kafeterije gde mogu povoljno da kupe ručak. Cena ne uključuje fakultativne izlete, kao ni ulaznice za znamenitosti koje nisu navedene u programu.
Detaljnije informacije: http://www.englishtours.rs/rs/kulturoloska-putovanja/55-english-summers-london-2018
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo ENGLISH TOURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 0.00 Glasalo: 0

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.