GRCKA LETOVANJE 2017
YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

GRCKA LETO 2018 ARANZMANI

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2018
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
KATALOZI LETOVANJE >
KATALOZI GRADOVI EVROPE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA 2018, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, LETO 2018, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2018, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2018 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2018
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2018 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
PONTE TRAVEL, TURISTICKA AGENCIJA, BEOGRAD - LETO, ZIMA
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO ex Kalodoukas
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2018 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2018, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA


WORK & TRAVEL USA 2018.

Turisticka agencija PRESTIGE PLUS TOURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 WORK & TRAVEL USA 2018. PRESTIGE PLUS TOURS 
Smene: prolece/leto 2017.
Smeštaj: Smeštaj uglavnom obezbeđuje CHI ili sam poslodavac. Detalji o vrsti, lokaciji i karakteristikama smeštaja i smeštajne jedinice, kao i da li je student u obavezi da boravi u tom smeštaju navode se na poziciji. Na poziciji se navode detalji o planiranom smeštaju za studente, ali se može desiti da dođe do promena koje se ranije nisu mogle predvideti (stanodavac otkaže ponuđeni smeštaj, izmeni uslove i slično). Tada fondacija pronalazi nov smeštaj trudeći se da po karakteristikama i ceni liči na prvobitno planiran, koliko god je to moguće. Većina stanodavaca uzima depozit koji na kraju boravka ukoliko ništa nije oštećeno vraća studentu. Ukoliko student prihvati smeštaj u kome je obavezan da boravi ceo period boravka, nema pravo da ga kasnije menja. U pojedinim gradovima (NY, San Francisco, LA) smeštaj nije obezbeđen i student dobija instrukcije na koji način može sam pronaći smeštaj. Obroci nisu obezbeđeni osim kada poslodavac obezbeđuje obrok prilikom smene ili daje popust na ishranu u svojim objektima, što se posebno navodi u poziciji.
Usluga:
Prevoz: avio
Opis: Work and Travel program USA je obrazovni program međunarodne kulturne razmene. Program nudi studentima univerziteta i viših škola izvanrednu priliku da iskuse život i kulturu Sjedinjenih Američkih Država. Tokom letnjeg raspusta, studenti imaju priliku da usavrše engleski jezik radeći razne poslove na amerikom govornom području. Work and Travel program omogućava kandidatima da pokriju troškove života u Americi, kao i da dodatno zarade. Po završetku radnog dela programa, kandidati imaju priliku da još mesec dana putuju po Americi. Cilj programa je sticanje bogatog iskustva, usavršavanje engleskog jezika, upoznavanje kulture, običaja i načina života u Americi, kao i sticanje novih prijateljstava.
Naš partner iz Amerike je ogranizacija koja se od 1980. godine uspešno bavi programima kulturne razmene studenata iz celog sveta, i zvaničan je sponzor programa ovlašćen od strane US Department of State.

Kandidati započinju program za vreme letnjeg raspusta. Mogu raditi u periodu od minimum tri do maksimum četiri meseca. Po završenom programu kandidat ima mogućnost da putuje mesec dana po Americi. Kandidat sam bira datume kada će započeti Work and Travel program, u okviru perioda koji je naznačen na poziciji i datuma koje ambasada odredi za studente iz određene zemlje. Svi kandidati su u obavezi da se pojave na programu onog datuma koji su precizirali.
Najčešće lokacije na kojima studenti borave su Njujork, Boston, država Mejn, manja mesta na okeanu, San Francisco… Opisi lokacije nalaze se na pozicijama (koje studenti dobijaju na e-mail nakon prijavljivanja). Na pozicijama su detaljno navedeni svi podaci vezano za lokaciju, posao, smeštaj, prevoz… Studenti koji se ranije prijave na program imaju veću mogućnost izbora.

Vrste Work and Travel programa:
Samostalno traženje posla (Self-Placement) u kome kandidat sam obezbeđuje poziciju pre dolaska u SAD. Pozicija mora biti proverena i odobrena od stane našeg partnera.
Program sa obezbeđenim poslom (Full Placement). Kandidati sami biraju različite pozicije na teritoriji cele Amerike. U ponudi su poslovi u restoranima, hotelima, supermarketima, zabavnim parkovima, na bazenima, u šoping centrima…
Agencija pomaže isključivo u nalaženju željene pozicije. Ukoliko kandidat napusti program, ili bude otpušten sa njega svojom krivicom, agencija nije u obavezi da pronađe kandidatu novu poziciju. Ukoliko poslodavac iz sopstvenih razloga otkaže poziciju kandidatu što se retko dešava, pre odlaska na program ili u toku trajanja programa, fondacija će se pobrinuti da studentu pronađe novu poziciju. Pri tom nema garancija da će posao biti na istoj lokaciji i sa sličnim karakteristikama kao prvobitni. Poslodavac ima pravo da prebaci kandidata na neku drugu poziciju ukoliko tako proceni.
Broj sati nedeljno koji se navodi na poziciji nije zagarantovan (može biti manji ili veći u zavisnosti od obima posla; ista pravila važe i za američke državljane). Dakle, poslodavac može smanjiti broj sati koji je naveden na poziciji ukoliko nema dovoljno posla, kao što može ponuditi i prekovremene sate ukoliko ima za tim potrebe. Porez se odbija od plate ali se veći deo tog poreza vraća nakon povratka sa programa (u prvoj polovini naredne godine). Radno vreme može biti raspoređeno po smenama. Kandidat može raditi više poslova (koje sam pronalazi) pod uslovom da ne ugrožava prvi posao na osnovu koga je dobio vizu i otišao na program. Svaki novi posao (pre započinjanja) kandidat mora prijaviti našem partneru , CHI fondaciji, koja će proveriti novog poslodavca. U suprotnom studentu može biti otkazana viza.

Uslovi za prijavljivanje studenata:
- starost između 18-30 godina,
- da je aktivan student sa overenim semestrom koji je po prvi put upisao tekuću godinu (studenti osnovnih, master ili doktorskih studija; redovni studenti viših škola i fakulteta izuzev apsolvenata),
- da ima najmanje srednji nivo znanja engleskog jezika (od nivoa znanja zavisi i izbor pozicije),
- da poseduje važeci pasoš,
- da ima važeću e-mail adresu (informacije koordinatori i poslodavci šalju studentima na e-mail i smatraju da su ih obavestili, zato je bitno da studenti redovno proveravaju poštu),
- da ima na raspolaganju $1000 pri ulasku u zemlju, od toga $400 u gotovini, ostatak može biti dostupan na kartici.
Prilikom prijave na WAT program potrebno je poneti index.
Cena: 1250 - 0
Napomena o ceni: $
Detaljnije informacije: prestigeeducation.rs/work-and-travel-program-usa/
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo PRESTIGE PLUS TOURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 3,24 Glasalo: 55

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.