YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

LETOVANJA

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2019
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
ZIMOVANJE >
KATALOZI LETOVANJE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, ZIMOVANJE, LETO 2019, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2019, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2019 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2019
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2019 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2019 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2019, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA
LUI TRAVEL


METAMORFOZIS - SITONIJA

Turisticka agencija ASTRA TRAVEL,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 METAMORFOZIS - SITONIJA ASTRA TRAVEL 
Smene: 10 NOCI ILI 12 NOCI
Smeštaj: 1. Kuća Vangelis

Potpuno nova kuća za koju bez sumnje možemo reći da je najbolja kuća u Metamorfozisu. Pored visokokvalitetnog smeštaja zbog lokacije u veoma mirnom delu Metamorfozisa smeštaj u kući Vangelis garantuje potpuni odmor. Nalazi se u blizini crkve i doma kulture, na samo 70m od glavnog trga i 110m od mora.Svi tipovi smeštaju imaju kuhinje sa tri ringle i rernom, klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i plazma televizore sa satelitskim programom. Kuća nudi smeštaj u dvokrevetnim studijima i apartmanima, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, i višekrevetnim mezonetama. Većina apartmana nalazi se na spratu, a na apartmane u niskom prizemlju obračunat je popust od 15-20% u odnosu na apartmane istog tipa na spratu. Mezonete su na dva nivoa i idealan su smeštaj za 4-6 osoba. Duplex apartman se nalazi na drugom spratu i može primiti do 6 osoba.
2. Kuća Kostas

Potpuno novi aparthotel sa bazenom (11m*6m) i malim dečijim bazenom nalazi se na 120 metara od plaže odmah pored kuće Vangelis. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni i cetvorokrevetni apartmani.Apartmani imaju dnevnu sobu sa blago izdvojenom kuhinjom koja ima dve ringle i rernu. U dnevnoj sobi se nalazi i udoban krevet na rasklapanje za dve osobe. Pored dnevne sobe, apartmani imaju i odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem. Svi apartmani su opremljeni luksuznim nameštajem, sefom, kupatilima sa tuš kabinom i fenom za kosu. Apartmani imaju plazma televizore sa satelitskim programom kao i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Svi apartmani imaju signal za besplatno korišćenje wirelless interneta. Čišćenje apartmana je svakodnevno. Svi studiji se nalaze u prizemlju, a apartmani na prvom i drugom spratu
Usluga: NAJAM APARTMANA
Prevoz: AUTOBUSKI PREVOZ-- ILI SOPSTVENI PREVOZ -
Opis: Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.
Cena: 88 - 800
Napomena o ceni: CENE SU PO APARTMANU
Detaljnije informacije: www.astratravel.rs/metamorfozis.php?izbor=apartmani.htm
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo ASTRA TRAVEL.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 3,83 Glasalo: 100

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.