YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

LETOVANJA

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2019
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
ZIMOVANJE >
KATALOZI LETOVANJE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, ZIMOVANJE, LETO 2019, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2019, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2019 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2019
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2019 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2019 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2019, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA
LUI TRAVEL


Skola ruskog jezika u Moskvi i St. Petersburgu za uzrast 16+

Turisticka agencija PRESTIGE PLUS TOURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE

 

Rezervacija
 Skola ruskog jezika u Moskvi i St. Petersburgu za uzrast 16+ PRESTIGE PLUS TOURS 
Smene: u toku cele godine
Smeštaj: Smeštaj je u porodicama i zajedničkim apartmanima, a na zahtev se može organizovati smeštaj u privatnim apartmanima tipa studio, i hotelima. Porodice su u proseku udaljene 40-60min. vožnje od škole. U okviru porodice smeštaj je u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (vikendom pun pansion). Obroci se obično služe sa ukućanima. Za one koji putuju sa prijateljem, mogu se rezervisati i dvokrevetne sobe na upit. Zajednički (Shared-flat) apartmani se sastoje od tri jednokrevetne sobe koje dele jedno kupatilo i kuhinju. Apartmani su opremljeni TV-om, telefonom, mašinom za veš i usisivačem. Obezbeđeni su posteljina i posuđe. Apartmani u Moskvi se nalaze u okviru zgrade škole, ili na 15min. Hoda, ili 30min. metroom od škole. Apartmani u St. Petersburgu se nalaze na 15-20min. hoda od škole, ili na 30-tak min. vožnje javnim prevozom. Izbor apartmana zavisi od slobodnih mesta u momentu rezervacije. Boravak je nedelja na nedelju (dolazak-povratak).
Usluga:
Prevoz: po izboru
Opis: Moskva je glavni grad Rusije i najveći grad Evrope sa oko 12 miliona stanovnika. Grad je veliki ekonomski, kulturni i obrazovni centar sa brojnim turističkim lokalitetima.

St. Petersburg je jedan od najlepših gradova Evrope. Ima očuvan istorijski deo grada koji čini mešavina baroka, klasicizma i moderne arhitekture.

Liden i Denz škola je jedina škola u Rusiji akreditovana od strane IALC (Internacionalno udruženje škola jezika). Jedina je privatna škola priznata od strane ROPRYAL-a (Ruska asocijacija za učenje ruskog jezika). U školi se pored učenja jezika vrše i pripreme za univerzitete.

Škola u St. Petersburgu je locirana u centru grada, u blizini Prospekta Nevski i na oko 300m od stanice metroa. Nalazi se na četvrtom spratu istorijske građevine sa 15 učionica. U okviru škole se nalazi biblioteka, kafeterija, internet kafe. Takođe se u školi mogu rezervisati razni obilasci, karte za pozorište i druga dešavanja.

Škola u Moskvi se nalazi u centru grada, u blizini železničke stanice. Škola ima šest savremeno opremljenih učionica u prizemlju zgrade koja pripada ministarstvu spoljnih poslova.

Nastava. Učenje je bazirano na kombinaciji konverzacije i gramatike. Govori se neknjiževnim jezikom. Grupe su sa najviše 10 polaznika. Čas traje 50 minuta. Kursevi za polaznike svih nivoa znanja se održavaju u toku cele godine i počinju svake druge nedelje, van sezone jednom mesečno.
Vrste kurseva: standardni (20 časova nedeljno) i intenzivni (25 časova nedeljno), grupni kursevi, pojedinačni kursevi, akademska godina, pripreme za testove.

Vannastavne aktivnosti. St Petersburg - obilasci grada (Winter Palace and Hermitage Museum, Peter and Paul Fortress, Church of the Savior on Blood, St. Isaac’s Cathedral, Nevsky Prospect…), izleti i ekskurzije van St Petersburga.
Moskva - obilazak Kremlja, odlazak u teatar Boljšoj, poseta Katedrali Hrista spasioca, poseta kući Petra Velikog, i mnogi drugi izleti i ekskurzije.
Cena: 1070 - 0
Napomena o ceni: kursevi i smestaj za 2 nedelje boravka
Detaljnije informacije: prestigeeducation.rs/kursevi-skola-ruskog-jezika-inostranstvo-stpetersburg/
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo PRESTIGE PLUS TOURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 3,42 Glasalo: 12

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.