GRCKA LETOVANJE 2017
YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

GRCKA LETO 2017 ARANZMANI

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2017
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
KATALOZI LETOVANJE >
KATALOZI GRADOVI EVROPE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA 2017, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, LETO 2017, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2017, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2017 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2017
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2017 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
PONTE TRAVEL, TURISTICKA AGENCIJA, BEOGRAD - LETO, ZIMA
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
LETO 2017
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO ex Kalodoukas
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2017 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2017, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS


GRČKA - LETO 2017: NEA KALIKRATIA

Turisticka agencija EVRO-TURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE 2017

 

Rezervacija
 GRČKA - LETO 2017: NEA KALIKRATIA EVRO-TURS 
Smene: 22.05. - 01.06.
01.06. - 11.06.
11.06. – 21.06.
21.06. -01.07.
01.07. -11.07.
11.07. -21.07.
21.07. -31.07.
31.07. -10.08.
10.08. -20.08.
20.08. -30.08.
30.08. -09.09.
09.09. -19.09.
19.09. – 29.09
Smeštaj: APARTMANI / STUDIA
Usluga: PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ) U VANSEZONI
NAJAM APARTMANA U SEZONI
Prevoz: AUTOBUSKI ILI SOPSTVENI
Opis: NEA KALIKRATIA je turističko mesto na poluostrvu Halkidiki, udaljeno 40 km od Soluna, sa kojim je povezano redovnom autobuskom linijom. Nea Kalikratia postoji od 1922 godine i danas je urbani grad koji živi i u zimskom periodu. U gradu se nalaze mnogobrojne prodavnice, supermarketi, picerije, taverne, kafići, diskoteke, zabavni park na vodi, a od 2010. godine otvoren je i savremeni zdravstveni centar...U toku dana turisti se mogu provozati panoramskim vozićem kroz grad i okolinu, sve do popularne plaže Geoponika.

NOVO U PONUDI - Objekat DIMITRIS nalazi se 200 metara od duge peščane plaže u mirnoj ulici. Poseduje šestokrevetni dupleks apartman na prvom spratu. Ovaj izuzetno prostrani apartman velike kvadrature sastoji se od: predsoblja, zasebne kuhinje (osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane, šporet sa rernom, veliki frižider sa komorom), zasebnog dnevnog boravka, tri zasebne spavaće sobe, velikog kupatila i velike ugaone terase na koju se izlazi iz svake od soba i kuhinje. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski krevet a u preostale dve spavaće sobe nalaze se po dva singl kreveta. Velika ugaona terasa jednim delom ima delimični pogled na more. Apartmani su opremljeni TV-om, klima uređajem, WI-Fi internetom i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Objekat ima dvorište.

NOVO U PONUDI - Objekat JORGOS nalazi se u centru Nea Kalikratie u pešačkoj zoni, 100 metara od plaže, odmah pored objekta Atlantis. Poseduje prostrani šestokrevetni DUPLEKS apartman na prvom spratu koji se sastoji od: zasebne kuhinje (osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, mini-šporet sa rernom, frižider sa komorom), dve zasebne spavaće sobe (u obe sobe francuski krevet i jedan singl krevet), kupatila i terase sa bočnim pogledom na more. Apartmani su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji i opremljeni su TV-om, klima uređajem i Wi-Fi internetom.

Objekat LE MONDE 5 nalazi se kod marine u drugom redu kuća, na 70 metara od duge, široke peščane plaže. Komforni četvorokrevetni DUPLEX apartmani nalaze se na drugom spratu i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Sastoje se od: dve spavaće sobe sa po 2 kreveta (u jednoj francuski, a u drugoj 2 singl kreveta), zasebne kuhinje (opremljene sa osnovnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane, mini-šporeta sa rernom i velikim frižiderom), kupatila i velike terase sa bočnim pogledom na more. Apartmani imaju TV, klima uređaj i Wi-Fi konekciju.

Objekat ATLANTIS nalazi se u centru Nea Kalikratie u pešačkoj zoni, 100 metara od plaže.
DUPLEKS apartmani za 4 - 6 osoba smešteni su na drugom i trećem spratu i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Sastoje se od 2 spavaće sobe (francuski u jednoj, dva singl kreveta u drugoj sobi), zasebne kuhinje (osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane, rešo sa dve ringle i frižider), kupatila i terase sa bočnim pogledom na more. Apartmani imaju TV, klima uređaj i Wi-Fi konekciju.

Objekat KALI KRATI poseduje dvokrevetne apartmane (koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta) i lociran je u prvom redu kuća u centru grada, sa pogledom na park i na more. Apartmani su prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji, udaljeni su 80 metara od duge peščane plaže i nalaze se na prvom i na drugom spratu.
Apartmani poseduju: zasebnu kuhinju (sa kompletnom opremom za ručavanje, rešoom sa 2 ringle i frižiderom), sobu sa dva kreveta (u koju je moguće ubaciti pomoćni krevet na rasklapanje), kupatilo terasu. Svi apartmani opremljeni su TV-om i klimom.

OBJEKAT IRAKLIS se nalazi u centralnom delu Nea Kalikratie, 60m od duge peščane plaže. Objekat Iraklis sadrži trokrevetni studio i trokrevetni apartman sa pomoćnim krevetom za decu. I studio i apartman smešteni su na drugom spratu i imaju terasu sa pogledom na more. Trokrevetni studio sastoji se od sobe sa jednim francuskim krevetom i jednim singl krevetom, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja (rešo sa 2 ringle, osnovna oprema za pripremu hrane i ručavanje za 3 osobe i mali frižider), kupatila i terase. Trokrevetni apartman sa četvrtim krevetom manjih dimenzija sastoji se od: sobe u kojoj se nalazi francuski krevet i singl krevet, zasebne kuhinje (rešo sa dve ringle, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje za 4 osobe, veliki frižider sa komorom) u kojoj je krevet manjih dimenzija, kupatila i terase. I apartman i studio opremljeni su klimom i TV-om. Objekat Iraklis je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Objekat PARAKTIO je lociran na obali u mirnijem delu Nea Kalikratie na oko 1,5 km od centra grada. Smešten je na velikom posedu u oazi zelenila i idealan je za porodice i turiste koji žele tih i miran odmor, jer poseduje i sopstvenu plažu udaljenu samo 30 metara. Trokrevetna studia se sastoje od: čajne kuhinje sa potrebnom opremom za ručavanje / rešo sa 2 ringle / i frižiderom, prostrane sobe sa po tri kreveta ( francuski krevet + 1 singl ) i kupatila. Sva studia poseduju klima uređaj i terasu većih dimenzija sa pogledom na more. U sklopu objekta nalazi se prodavnica sa osnovnim namirnicama. Na samo 1.5 km udaljenosti od objekta “PARAKTIO”, u smeru suprotnom od centra grada, nalazi se mini waterland,kafići, taverne i noćni klubovi. Objekat "PARAKTIO" poseduje wireless internet konekciju. Preporučujemo turistima koji putuju sopstvenim prevozom i žele miran i bezbrižan odmor. Putnicima koji koriste autobuski prevoz ljubazni domaćin će se naći za potrebne usluge prevoza, prvenstveno zbog snabdevanja.
Cena: 75 - 680
Napomena o ceni: CENA OBUHVATA:
• Paket aranžman sa prevozom u vansezoni odnosno najam apartmana u sezoni predviđenim terminima
• Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).

CENA NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz (za putnike koji putuju u SEZONI u organizaciji agencije).
• Zdravstveno osiguranje putnika (obezbeđuje agencija).
• Troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
• Individualne troškove putnika.

FIRST MINUTE POPUSTI DO 05.02.2017.
za uplatu u celosti:
15% - kuće Le Monde 5 i Atlantis
10%- kuće Iraklis i Paraktio

za uplatu rezervacije:
za uplatu u celosti:
7% - kuće Le Monde 5 i Atlantis
5%- kuće Iraklis i Paraktio
Detaljnije informacije: www.evro-turs.rs/nea-kalikratia.php
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo EVRO-TURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 4,52 Glasalo: 25

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.