GRCKA LETOVANJE 2017
YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

GRCKA LETO 2017 ARANZMANI

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2017
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
KATALOZI LETOVANJE >
KATALOZI GRADOVI EVROPE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA 2017, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, LETO 2017, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2017, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2017 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2017
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2017 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
PONTE TRAVEL, TURISTICKA AGENCIJA, BEOGRAD - LETO, ZIMA
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
LETO 2017
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO ex Kalodoukas
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2017 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2017, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS


GRČKA - LETO 2017: NEA FLOGITA

Turisticka agencija EVRO-TURS,

ARANŽMANI, PUTOVANJA, LETOVANJE 2017

 

Rezervacija
 GRČKA - LETO 2017: NEA FLOGITA EVRO-TURS 
Smene: 22.05. -01.06.
01.06. -11.06.
11.06. -21.06.
21.06. -01.07.
01.07. -11.07.
11.07. -21.07.
21.07. -31.07.
31.07. -10.08.
10.08. -20.08.
20.08. -30.08.
30.08. -09.09.
09.09. -19.09.
Smeštaj: STUDIA I APARTMANI
Usluga: PAKAT ARANŽMAN U VANSEZONI
NAJAM APARTMANA U SEZONI
Prevoz: AUTOBUSKI ILI SOPSTVENI
Opis: NEA FLOGITA

Atraktivno turističko mesto u centralnom delu poluostrva Halkidiki, 50 km jugoistočno od Soluna sa kojim je povezana redovnom autobuskom linijom. Nalazi se između Nea Plaje i Dionisosa pa vam se pruža mogućnost da u toku dana šetnjom promenite mesto. Nea Flogita je smeštena u oazi zelenila u kojoj dominira centralni park sa fontanama, tavernama i kafićima u prirodnom okruženju kao i lepo uređeno šetalište sa alejom palmi i parkovima sa sadržajem za decu. Duž šetališta kraj obale mora smešteni su restorani, kafići, picerije, poslastičarnice, okružene lepo uređenim baštama. U centru Flogite nalaze se: marketi, pekare i piljare, a na periferiji se nalazi diskoteka.

NOVO U PONUDI - APARTMANI ELENI nalazi se na idealnoj lokaciji u prvom redu kuća na samo 20 metara udaljenosti od plaže. Komforni četvorokrevetni apartmani na prvom spratu prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji a sastoje se od dve spavaće sobe sa po 2 singl kreveta, opremljene kuhinje (osnovna oprema za pripremanje i ručavanje, veliki šporet, veliki frižider sa komorom) u sklopu jedne od soba, kupatila i prostrane terase sa pogledom na more. Jedna spavaća soba je prolazna i iz nje se ulazi u drugu sobu u čijem je sklopu kuhinja koja je izdvojena u niši i iz koje se izlazi na terasu na kojoj je sto za ručavanje. Apartmani su opremljeni TV-om, klima uređajem i Wi-Fi internet konekcijom. Zbog svoje blizine plaži i odlične lokacije predstavlja pravi izbor za lep porodični odmor.

APARTMANI BOUZALIS se nalaze u prvom redu kuća, na 30 metara od plaže. Jedan broj apartmana ima pogled na more…Trokrevetni apartmani poseduju: zasebnu kuhinju (sa neophodnom opremom za ručavanje), sobu sa tri kreveta (koriste se i kao dvokrevetne), kupatilo i terasu. Četvorokrevetni apartmani sastoje se od: spavaće sobe sa francuskim i jednim singl krevetom, manje kuhinje (sa potrebnom opremom za ručavanje) u kojoj se nalazi jedan singl krevet, terase i kupatila. Ovi apartmani su manje površine, zbog čega u kuhinji nema prostora za sto za ručavanje koji se zato nalazi na terasi. Ove apartmane preporučujemo za 3 osobe. DUPLEXI (četvorokrevetni i šestokrevetni apartmani) sadrže: 2 spavaće sobe sa po dva ili tri kreveta, zasebnu kuhinju (sa opremom za ručavanje) kupatilo i terasu sa pogledom na more. Svi apartmani u kuhinjama imaju frižider i rešo sa dve ringle. Apartmani su renovirani 2011. godine, druge su kategorije po lokalnoj kategorizaciji i svi poseduju klimu i TV.

APARTMANI ZORBAS se nalazE u prvom redu kuća, 30 metara od duge peščane plaže Nea Flogite i u neposrednoj blizini objekta Bouzalis. Objekat poseduje dvokrevetna studia I spratu, četvorokrevetni apartman i veliki dupleks apartman za 5 - 6 osoba na II spratu. Dvokrevetna studia (od kojih jedan ima pogled na more) su manjih dimenzija renovirana su 2010 god. sa modernim nameštajem i opremom. neka od kupatila su takodje manje kvadrature od uobičajene. Kuhinje u studijima su opremljene neophodnom opremom za ručavanje, velikim frižiderom, ugrađenim elementima sa dve grejne ploče (ringle). Četvorokrevetni apartman na drugom spratu sastoji se od 2 sobe. U jednoj sobi je kompletno opremljena kuhinja (mini - šporet, veliki frižider, oprema za ručavanje) sa dnevnim boravkom u kome se nalazi kauč na rasklapanje, dok se u drugoj sobi nalaze dva singl kreveta. U apartmanu mogu boraviti 3 - 4 osobe. Veliki dupleks apartman za 5 -6 osoba nalazi se na drugom spratu i sastoji se od: predsoblja, velike trpezarije (u kojoj je krevet) sa kompletno opremljenom kuhinjom (veliki šporet, veliki frižider sa frizom, mikrotalasna rerna, kompletna oprema za ručavanje), dnevnog boravka u kome se nalaze trosed i fotelja i dve zasebne spavaće sobe (u svakoj je francuski krevet). Apartman poseduje veliko kupatilo sa kadom, u koje se ulazi iz predsoblja i veliku ugaonu terasu sa pogledom na more. Sva studia i apartmani su klimatizovani (uz doplatu), poseduju TV aparate i terase različitih dimenzija. Balkonska vrata poseduju zaštitne mreže (komarnike). Objekat Zorbas je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji, a zbog blizine plaže i lokacije predstavlja idealno mesto za odmor parova i porodica sa decom.

OBJEKAT MAVRIDIS udaljen je oko 80 metara od plaže i nalazi se u neposrednoj blizini objekta Bouzalis. Objekat se sastoji od: studia za 2 do 4 osobe na prvom spratu i četvorokrevetnih apartmana na drugom spratu. Apartmani i studia opremljeni su modernim nameštajem i imaju mini kuhinju (osnovna oprema za ručavanje i pripremu hrane, rešo sa dve ringle, mali frižider), TV i klima uređaj. Poseduju kupatilo i terase sa tendama različitih dimenzija, sa bočnim pogledom na more.
Objekat Mavridis je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Studio za 3 - 4 osobe sastoji se od: sobe u kojoj se nalaze francuski ležaj i krevet na sprat, mini kuhinje u sklopu sobe, kupatila i terase sa bočnim pogledom na more. Manji apartman za 4 osobe čine: dve odvojene sobe, kupatilo i terasa. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj i iz nje se izlazi na terasu sa bočnim pogledom na more. U drugoj sobi se nalazi mini kuhinja i krevet na sprat. Obe sobe poseduju TV i klima uređaj. Veći apartman za 4 osobe sastoji se od: sobe u kojoj su dva singl kreveta i mini kuhinja, druge sobe u kojoj je francuski krevet, kupatila i velike ugaone terase koja ima pogled na more i na ulicu. Obe sobe imaju klimu i TV, kao i izlaz na terasu.

OBJEKAT ANGELOS se nalazi u centralnom delu Nea Flogite u mirnoj ulici, na udaljenosti od oko 80 metara od plaže. Apartmani su na drugom spratu i poseduju: zasebnu kuhinju (mini šporet sa rernom i 2 ringle, frižider i osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane), dve zasebne spavaće sobe (u jednoj sobi je francuski krevet, u drugoj sobi su 2 singl kreveta) i terasu sa pogledom na ulicu. Iz kuhinje se ulazi u svaku od soba i izlazi na terasu. Svi apartmani poseduju kupatilo sa tuš kadom, TV i klima uređaj. Objekat Angelos je prve kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Apartmanski smeštaj PIRGIOTI se nalazi na 300m od duge peščene plaže i na oko 350m od centra Nea Flogite. Objekat ima recepcijski prijemni lobi sa malim barom i većom zajedničkom terasom za goste. U neposrednoj blizini objekta su supermarket, pekara, restorani, apoteka... Objekat poseduje dvokrevetna studia i trokrevetna studia na prvom spratu. Sva studia sadrže čajnu kuhinju (rešo sa dve ringle, frižider) sa neophodnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane, kupatilo, i prostranu terasu. Sva studia su opremljena Tv-om i klimom čije se korišćenje doplaćuje 4 evra dnevno na licu mesta. Objekat Pirgioti preporučujemo turistima koji žele miran porodičan odmor.

Apartmanski smeštaj DINA nalazi se u prvom redu kuća i udaljen je 30 metara od plaže. Apartmani i studia su na prvom spratu sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Svi su opremljeni sa TV, klimom i imaju Wi-fi. Kupatila kod svih apartmana / studia su sa tuš kadom. Prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji, a zbog odlične lokacije, neposredne blizine plaže i pogleda na more, predstavljaju idealno mesto za odmor. Četvorokrevetni apartman sa direktnim pogledom na more u kuhinji ima mini šporet sa rernom i veliki frižider. U sobi se nalazi jedan francuski i dva singl ležaja. Iz sobe se izlazi na prostranu ugaonu terasu sa direktnim pogledom na more. Trokrevetni studio sastoji se od veće prostorije u kojoj je kuhinja odvojena pult-barom od prostora za odmor. U istom prostoru se nalazi jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj. Kuhinja poseduje neophodnu opremu za ručavanje i pripremanje hrane, mini šporet sa rernom i veliki frižider. Iz sobe se izlazi na terasu sa bočnim pogledom na more.
Četvorokrevetni apartman ima jedan singl ležaj u kuhinji, veliki frižider i šporet sa rernom. U sobi se nalazi jedan francuski i jedan singl ležaj kao i izlaz na terasu sa bočnim pogledom na more.
Cena: 75 - 745
Napomena o ceni: CENA OBUHVATA:
• Paket aranžman sa prevozom u vansezoni odnosno najam apartmana u sezoni predviđenim terminima
• Organizaciju i vođstvo puta (kada putnik koristi uslugu prevoza autobusom u organizaciji agencije).

CENA NE OBUHVATA:
• Autobuski prevoz (za putnike koji putuju u SEZONI u organizaciji agencije).
• Zdravstveno osiguranje putnika (obezbeđuje agencija).
• Troškove otkaza prema Opštim uslovima putovanja.
• Individualne troškove putnika.

PROLEĆNI POPUST DO 5% DO 15%
Detaljnije informacije: http://evro-turs.rs/index.php?letovanje-nea-flogita-grcka
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo EVRO-TURS.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 4,62 Glasalo: 21

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.