GRCKA LETOVANJE 2017
YUTA Home | Moj favorit | Moj No.1 sajt | Yuta pošta | YUTA Login | English   
 

GRCKA LETO 2018 ARANZMANI

LAST MINUTE PUTOVANJA > LETOVANJE
GRČKA LETO 2018
Putovanja GRADOVI EVROPE >
PONUDA SRBIJE >
KATALOZI LETOVANJE >
KATALOZI GRADOVI EVROPE >

FANTAST TOURIST, TURISTIČKA AGENCIJA NOVI SAD, Letovanje, Metropole, Avio Karte
NI TRAVEL, PUTOVANJA, METROPOLE, LETOVANJA
TURISTIČKA AGENCIJA SABRA - KRSTARENJA 2018, WELLNESS, LETOVANJA, EVROPSKI GRADOVI
TURISTICKA AGENCIJA BELVI TRAVEL, LETO 2018, GRCKA OSTRVA LETOVANJE 2018, METROPOLE
TRIM TRAVEL, LETOVANJE 2018 GRCKA HALKIDIKI HOTELI / KASSANDRA,  GRCKA HOTELI / SITHONIA, TURSKA LETOVANJE, TUNIS, EGIPAT, METROPOLE
LETOVANJE 2018
BIG BLUE, EVROPSKI GRADOVI, LETOVANJE, KRSTARENJA, WELLNESS
Turisticka agencija MONTESOL - GRADOVI EVROPE, LETOVANJE, APARTMANI 2018 GRCKA
TURISTIČKA AGENCIJA SOLE AZUR - LETOVANJA, PUTOVANJA - GRADOVI EVROPE
PONTE TRAVEL, TURISTICKA AGENCIJA, BEOGRAD - LETO, ZIMA
KON TIKI TRAVEL, METROPOLE, DALEKA PUTOVANJA, GRCKA LETOVANJE
LETO 2018
HOTEL MONA ZLATIBOR
MEDITERANEO ex Kalodoukas
OLYMPIC TRAVEL
ATLANTIC TRAVEL - GRCKA LETO 2018 APARTMANI, HOTELI
Oktopod Travel - Letovanje 2018, Aranzmani
ALLEGRA KRSTARENJA
KIPAR
MAGELAN - TURISTICKA AGENCIJA NOVI SAD
TOP TOURS
LASTA

 

RIM / SICILIJA / SORENTO 10 DANA AUTOBUSOM - RAPSODY TRAVEL, Putovanje - Aranzman

RAPSODY TRAVEL
Letovanje 2018, ARANZMANI, Putovanja, Last Minute ponude, cena

 

Putovanje: RIM / SICILIJA / SORENTO 10 DANA AUTOBUSOM

Organizator: RAPSODY TRAVEL 

Smene: 02.04 - 11.04.2010.
23.04 - 02.05.2010.
Smeštaj:
Usluga: 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Rimu, 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u sicilijanskom letovalištu Đardini Naksos,1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Sorentu i 1 noćenje u hotelu 3* u Otočecu
Prevoz: Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.
Opis: 1. DAN (SRB – SLO - ITA)
Polazak sa dogovorenog mesta u kasnim poslepodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.

2. DAN (RIM)
Ulazak u regiju Lacio i dolazak u večni grad Rim u podnevnim satima. Smeštaj u hotel, a nakon kraćeg odmora sledi popodnevni obilazak prestonice Italije: mešavinu legendi, istorije, tradicije i religije započinjete Bazilikom Svete Marije, a potom ulazite u Crkvu svetog Petra u lancima sa famoznom Mikelanđelovom skulpturom Mojsija. Osetite antički duh grada pokraj najpoznatijeg amfiteatra sveta - grandioznog Koloseuma, Konstantinovog Slavoluka, Rimskog Foruma kao središta društvenog života antičkog Rima, zatim carskih foruma sa Trajanovim stubom, Kapitolskim brdom i istoimenim trgom, kao i monumentalnog zdanja Vitoriano na Trgu Venecija. Slobodno vreme provedite šetajući šoping Ulicom Korso, osetite noćnu draž svetski poznate Fontane di Trevi, živu atmosferu Španskog Trga ili uživajte u brojnim restoranima i kafeima Rima…Noćenje.

3. DAN (RIM)
Doručak. Nakon doručka ne propustite mogućnost fakultativne posete vatikanskim muzejima sa neprocenjivo vrednom zbirkom antičkih skulptura, pinakotekom, papskim odajama i čuvenim Rafaelovim sobama. Pred sam kraj obilaska tiho i sa divljenjem zakoračite u Sikstinsku kapelu, fascinantno Mikelanđelovo ostvarenje, nakon čega vaše shvatanje umetnosti više nikada neće biti isto. Sledi doživljaj unutrašnjosti najveće hrišćanske crkve na svetu, Bazilike Svetog Petra, kao i istoimenog prostranog trga sa kolonadom stubova i kreacijama baroknog umetnika Berninija. Zatim Vas očekuje boemska atmosfera Trga Navona sa Fontanom Četiri reke i poseta najočuvanijem rimskom hramu, Panteonu, kao svetskom čudu (jednom od svetskih čuda) antičke arhitekture. Slobodno vreme za individualni doživljaj grada do večernjih sati, kada sledi nastavak putovanja ka Siciliji. Noćna vožnja.

4. DAN (SICILIJA)
Dolazak do luke u Ređo di Kalabriji u jutarnjim satima. Sledi ukrcavanje na trajekt i plovidba do sicilijanskog grada Mesine, a zatim nastavak putovanja do čuvenog vulkana Etne. Neverovatan je osećaj posmatrati kratere najmoćnijeg vulkana Evrope. Reljef poput mesečeve površine, ohlađena lava i vulkanski pepeo sastavni su deo jedinstvene atmosfere na Etni. Pešačka tura podrazumeva odlazak do grupe kratera Sivestri, a zatim i posetu kraterima erupcije iz 2001. godine. Smeštaj u hotel. U večernjim satima osetite južnjački duh Italije na čuvenoj promenadi Tisandros i uživajte u čarima Taormine, najpoznatijeg letovališta čitave Sicilije. Noćenje.

5. DAN (SICILIJA)
Doručak. Nakon doručka ne propustite šansu fakultativne posete sicilijanskoj prestonici, Palermu. Osetite kulturno istorijsko bogatstvo grada starog preko 2700. godina. Oduševiće Vas raskošna Katedrala iz XII veka, Normanska Palata, a potom i živa atmosfera starog Trga Quattro Canti. Nakon dobrog zalogaja uz poznata sicilijanska vina u nekom od autentičnih restorana, istražite Teatar Masimo, Crkvu svetog Dominika i za kraj uživajte u Garibaldijevom vrtu ili možda laganoj šetnji kraj mora. Povratak u hotel očekuje se u ranim večernjim satima. Noćenje.

6. DAN (SICILIJA)
U prepodnevnim satima polazak grupe u celodnevni obilazak Sirakuze i Katanije. Ovaj jedinstveni izlet započinjemo istraživanjem Sirakuze, grada prebogate istorije, kulture i tradicije koja datira još iz doba kada je njenim ulicama prolazio čuveni Arhimed. Očekuju Vas: stara grčka Agora, lavirint uličica oko elegantnog Arhimedovog trga, Apolonov hram, kao i Katedrala sa fasadom iz XVIII veka, a istorijskom pričom koja počinje još u VII veku. Duh antike osetićete kraj Grčkog Teatra i Arhimedovog groba, a zatim se prepustite jedinstvenoj atmosferi grada. U podnevnim satima nastavak puta do Katanije nad kojom se izdiže moćni vulkan Etna. Grad je jedinstvena mešavina uticaja brojnih kultura kroz istoriju što najbolje pokazuju prostrani Katedralni trg sa impresivnom fasadom Bazilike svete Agate, brojne barokne palate, autentični Grčko-rimski Teatar i Crkva svetog Nikole. Prošetajte zatim do Zamka Ursino, uživajte u atmosferi Trga Stezikorus ili strasno šopingujte u Ulici Etne ili Vitoria Emanuela II. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

7. DAN (SORENTO)
Doručak. Napuštanje hotela i nastavak putovanja do Mesine. Ukrcavanje na trajekt, a potom sledi dnevna vožnja do egzotičnog Sorenta sa dolaskom u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel nakon čega sledi slobodno vreme za kraći obilazak grada. Odšetajte do Katedrale iz XV veka ili do romantičnog Trga Taso uz miris mediteranskog bilja i šum morskih talasa. Uveče, vrhunska vina, lokalni specijaliteti kao i brojni kafei i klubovi učiniće da osetite pravi duh regije Kampanije. Noćenje.

8. DAN (NAPULJ)
Doručak. Slobodno vreme u Sorentu i mogućnost fakultativnog odlaska na čuveno rajsko ostrvo Kapri. U popodnevnim satima sledi kratko putovanje do živopisnog Napulja. Očekuje Vas dinamičan i sadržajan obilazak grada: Trgovačka Ulica Umberta I, monumentalni Novi Kastel, čuveni Teatar Svetog Karla, Plebiscitarni trg sa Kraljevskom Palatom i crkvom Svetog Franje, a kao simbol grada za kraj ostavljamo malenu luku Svete Lucije i tvrđavu Ovo odakle se pruža fantastičan pogled na vulkan Vezuv. Nakon slobodnog vremena u večernjim satima nastavljamo putovanje preko Italije. Noćna vožnja.

9.DAN (ITALIJA - SLOVENIJA)
Jutarnji dolazak u jedan od najpoznatijih tržnih centara u severnoj Italiji u vreme kada je šoping groznica na vrhuncu. Nastavak putovanja do Otočca na Krki. Smeštaj u hotel. Noćenje.

10. DAN (SLO - HRV - SRB)
Polazak grupe u prepodnevnim satima prema Srbiji sa dolaskom u mesto polaska u popodnevnim satima.
Cena: 385 - 0
Napomena o ceni: Cena uključuje:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• Poseta gradovima: Rim, Sirakuza, Katanija, Sorento…
• 1 noćenje sa doručkom (kontinetalni) u Rimu u hotelu sa 3*** u 1/2 i 1/3 sobama.
• 3 noćenja sa doručkom (kontinetalni) u sicilijanskom letovalištu Đardini Naksos u hotelu sa 3*** u 1/2 i 1/3 sobama.
• 1 noćenje sa doručkom (kontinetalni) u Sorentu u hotelu sa 3*** u 1/2 i 1/3 sobama.
• 1 noćenje u Sloveniji (Otočec) u hotelu sa 3*** u 1/2 i 1/3 sobama.
• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

Cena ne uključuje:

• Fakultativne izlete i ulaznice planirane po programu.
• Šengen vizu i putničko zdravstveno osiguranje.
• Doplatu za 1/2 (dvokrevetnu) sobu.
Detaljnije informacije: www.rapsodytravel.com/
NAPOMENA: Za tačnost podataka o ponudi putovanja odgovara isključivo RAPSODY TRAVEL.
Ocenite ovu ponudu putovanja Trenutna ocena
1 2 3 4 5
Loša Odlična
Oceni
Srednja ocena: 5 Glasalo: 3

 


YUTA Info

Biramo najbolje

Foto galerija
YUTA
Vaš komentar
Optimized for IE4+, 800 x 600. Copyright © 2002-2014 by YUTA. All rights reserved.