• ODEON WORLD TRAVEL
    Rabat
    MAROKO | KRALJEVSTVO NAJLEPŠIH BOJA
  • MAROKO | KRALJEVSTVO NAJLEPŠIH BOJA
  • MAROKO | KRALJEVSTVO NAJLEPŠIH BOJA

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Daleka putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Maroko, Rabat

Rabat Daleka putovanja, MAROKO | KRALJEVSTVO NAJLEPŠIH BOJA

9 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

1.dan/01.Mart Beograd – Frankfurt – Marakeš – Kazablanka
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ sa predstavnikom agencije preko puta šaltera „INFORMACIJA “ dva i po sata pre poletanja. Poletanje aviona za Frankfurt u 07:00 na liniji LH1411. Dolazak u Frankfurt u 09:05, nastavak putovanja za Marakeš u 10:55h na liniji LH4370. Sletanje u Marakeš u 14:35. Po prolasku pasoških i carinskim formalnosti, sledi transfer do hotela u Kazablanki (240km), smeštaj i slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.
2.dan/02.Mart Kazablanka – Meknes (240 km)
Doručak. Obilazak najvećeg grada i finansijske prestonice Maroka - Kazablanke: Habous distrikt, kraljevska palata, trg  Mohamed V, rezidencijalni deo grada – Anfa i spoljašnost impresivne džamije Hasan II... Nastavak putovanja ka Meknesu, zelenom gradu utvrđenom bedemom dugačkim 40 km. Obilazak Meknesa: mauzolej sultana Mule Ismaila, kapija Bab Mansour i trg uz nju, kraljevska ergela i jevrejska četvrt. Večera i noćenje.
3.dan/03.Mart Meknes – Fes (52 km)
Doručak. Slobodno vreme do polaska za Fes, nekadašnja velika duhovna prestonice Maroka. Fes ima najveći srednjovekovni Stari grad – Medinu u Africi, verovatno i na svetu, u kojoj se nalaze  Attarine i Bou Anania Medresa – verske škole, čuvena Nejjarine fontana, Moulay Idriss mauzolej i Keruan džamija, kao i mnogobrojne zanimljive i šarene zanatske radnje keramike, tepiha,predmeta od srebra i bakra... kao  i farbare kože. Opciono ručak u jednom od lokalnih restorana. U popodnevnim satima obilazak Fez Jdida u okviru koje je i Jevrejska četvrt. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.
4.dan/04.Mart Fes – Rabat (208 km)
Doručak. Slobodno vreme do polaska Rabat. Rabat je glavni grad Maroka i sedmo po veličini grad u zemlji. Sam grad ima nešto manje od 600 000 stanovnika, dok čitavo gradsko jezgro broji oko 1,2 miliona stanovnika. Medina u Rabatu se nalazi na listi svetske kulturne baštine Unesco. Po dolasku, slobodno vreme i šetnja orjentacije. Smeštaj u hotel, večera i noćenje.
5.dan/05.Mart Rabat
Doručak. Nakon doručka razgledanje grada: Medina (stari grad), zgrada Parlamenta, Kraljevska palata - Mechouar, zgrada pošte, Hasanova kula, mauzolej Muhameda V, kazba Udaja... Slobodno vreme. Večera i noćenje.
6.dan/06.mart Rabat – Marakeš (320 km)
Doručak. Nakon doručka polazak za Marakeš sa usputnim zadržavanjem radi odmora. Marakeš je prema utiscima putnika ujedno i najinteresantniji grad Maroka kao i drugi niajstariji carski grad. Po dolasku slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotel, večera i noćenje.
7.dan/07.Mart Marakeš
Doručak. Obilazak istorijskog centra Marakeša, drugog najstarijeg carskog grada, poznatog kao biser juga. Planirano razgledanje grada obuhvata: bašta Majorele u kojima je živeo i stvarao Iv Sen Loren, palatu Bahia, Kutubia minaret velike džamije, poseta medini- tradicionalnog suka, poseta slavnom trgu Djemaa El Fna – Trg Lopova, sa okolnim bazarom i zanatskim četvrtima... Opciono ručak u nekom od lokalnih restorana. Slobodno vreme. Večera u hotelu i noćenje.
8.dan/08.Mart Marakeš – Frankfurt – Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom u Marakešu. Let za Frankfurt na liniji LH4371 u 15:25. Dolazak u Frankfurt u 19:20. Nastavak putovanja za Beograd u 21:50 na liniji LH1410. Dolazak u Beograd u 23:40. Kraj usluge.

Smene

01.03.2023.

Napomene o ceni

- ulaznica u džamiju Hasan II u Kazablanki 13€, plaćanje na licu mesta po želji putnika - napojnice za vozače i lokalnog vodiča (uobičajeno u ovom delu sveta) - troškove vize i viziranja 5500RSD ukoliko putnik radi vizu posredstvom agencije, potrebna dokumentacija: pasoš čija je važnost 6 meseci od momenta povratka sa putovanja, formular popunjen i potpisan od strane putnika, minimum 2 prazne stranice u pasošu, 2 fotografije 3x4cm na beloj pozadini, potvrda o radnom odnosu ili studiranju, kopija hotelskih i avionskih rezervacija (obezbeđuje agencija), potvrda iz banke o posedovanju finansijskih sredstava (preporučena suma 50€ po danu boravka), kopija izvoda iz MKR, kopija obe strane LK + očitana LK, putno zdravstveno osiguranje. - putno zdravstveno osiguranje oko 2000RSD - osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja - ostale nepomenute usluge

U cenu je uključeno

- avio prevoz sa pripadajućim taksama (206€) kompanijom Lufthansa Beograd-Frankfurt-Marakeš-Frankfurt-Beograd, satnice i konekcije su navedene u programu putovanja - razgledanja prema programu - hotelske usluge prema programu, usluga polupansion u hotelima 4* (1 noćenje u Kazablanki, 1 noćenje u Meknesu, 1 noćenje u Fesu, 2 noćenja u Rabatu, 2 noćenja u Marakešu) - ulaznice za baštu Majorel - lokalni vodič na engleskom jeziku - usluge vodiča-pratioca na srpskom jeziku - organizacija putovanja

U cenu nije uključeno

- ulaznica u džamiju Hasan II u Kazablanki 13€, plaćanje na licu mesta po želji putnika - napojnice za vozače i lokalnog vodiča (uobičajeno u ovom delu sveta) - troškove vize i viziranja 3500RSD ukoliko putnik radi vizu posredstvom agencije, potrebna dokumentacija: pasoš čija je važnost 6 meseci od momenta povratka sa putovanja, formular popunjen i potpisan od strane putnika, minimum 2 prazne stranice u pasošu, 1 fotografija 3x4cm na beloj pozadini, potvrda o radnom odnosu ili studiranju, kopija hotelskih i avionskih rezervacija (obezbeđuje agencija), potvrda iz banke o posedovanju finansijskih sredstava (preporučena suma 50€ po danu boravka) - putno zdravstveno osiguranje oko 2000RSD - osiguranje od otkaza aranžmana – cena zavisi od trenutka uplate, putnicima se preporučuje da imaju oba osiguranja - ostale nepomenute usluge

Cena od
1195 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?