• BELVI TRAVEL
    Tasos
    GRČKA - TASOS LETO 2024 - VILA IRINI
  • GRČKA - TASOS LETO 2024 - VILA IRINI
  • GRČKA - TASOS LETO 2024 - VILA IRINI

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Grčka, Tasos

Tasos Letovanje, GRČKA - TASOS LETO 2024 - VILA IRINI

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM: Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Prvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 16:30h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Tasosa je u 14:00h. 13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENI PREVOZ:  Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat. 2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2023., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture. Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. autobuski prevoz, autobusom turističke klase (klima, video) na relaciji Beograd – Tasos – Beograd sa pratiocem grupe. prevoz trajektom Keramoti – Tasos Limenas – Keramoti (vožnja traje oko 30 minuta). servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa. JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ OBUHVATA: usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli. servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. JEDINSTVENA CENA PAKET ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ NE OBUHVATA: turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji. troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji.

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Tasos putovanje Tasos
GRČKA - TASOS LETO 2024 - VILA IRINI

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?