• ODEON WORLD TRAVEL
    Jahorina
    JAHORINA SKIJANJE 2024
  • JAHORINA SKIJANJE 2024
  • JAHORINA SKIJANJE 2024

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Zimovanje ili Planinski turizam ODEON WORLD TRAVEL, Bosna i Hercegovina, Jahorina

Jahorina Zimovanje ili Planinski turizam, JAHORINA SKIJANJE 2024

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion

Program putovanja

Prvi dan
Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00h).
Drugi – pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

Smene

Napomene o ceni

PROMENA REZERVACIJE: Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kadado promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

U cenu je uključeno

- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici. - Korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu. - Uslugu rezervacije. - Organizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

- Boravišne takse i osiguranje na destinaciji u iznosu od 2€ dnevno po osobi, deca do 12 god. plaćaju samo osiguranje 0,30€ (u zavisnosti od kursa BAM). Plaćanje se vrši na licu mesta na recepciji hotela, osim za hotel Termag za koji se plaćanje vrši u agenciji uz aranžman. - Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid. - Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja. Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

Cena od
30 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?