• Sivota putovanje
    Sivota
  • Sivota letovanje
  • Sivota cene

Sivota, Grčka

Sivota je izuzetno popularna turistička destinacija zapadne Grčke, na Jonskom moru. Nalazi se naspram južnog oboda ostrva Krf, na 20 km udaljenosti od igumenice i 30 km od Parge.

Mesto se nalazi u malom mirnom zalivu koji obuhvata minijaturni arhipelag od nekoliko predivnih zelenih ostrva, zbog čega Sivota uživa epitet „grčkih Kariba“.

Kristalno prozirno more i bajkovite lepote mnogobrojnih plaža su od nekadašnje luke koja je bila poznata samo vlasnicima jahti stvorile jednu od najomiljenijih  destinaciju u čitavoj turističkoj ponudi Grčke.

Sivota toliko pleni svojim fantastičnim prirodnim lepotama da je skoro greh pomenuti kako se ovo mesto nalazi u neposrednoj blizini vodećih turističkih, prirodnih i kulturno-istorijskih atrakcija Epira.

Sve okolne atrakcije naravno, vredi posetiti i to je za svaku preporuku, ali tek kada se (ako je to uopšte ikako moguće) zasitite plaža kao što su Mega i Mikri Ammos, Bella Vraka, Zavia, Galikos, Zeri, Dei, Pisina, Mega Drafi, Agia Paraskevi, Karavostasi...

Ponude članica vezane za ovu destinaciju

Učitaj još

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete