• MONTESOL TRAVEL
    Budva
    RAFAILOVIĆI - LETO 2022
  • RAFAILOVIĆI - LETO 2022
  • RAFAILOVIĆI - LETO 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Autobuski prevoz MONTESOL TRAVEL, Crna Gora, Budva

Budva Autobuski prevoz, RAFAILOVIĆI - LETO 2022

7 dana
6 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

PAKET ARANŽMAN: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ / 7 POLUPANSIONA

1. dan - polazak autobusa dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 21.00h; 2.dan - dolazak u Rafailoviće i smeštaj u hotel oko 14.00h, večera; 2-7. dan boravak u hotelu i ishrana na bazi doručak/večera. Osmi dan: doručak, napuštanje soba, odjava sa recepcije. Polazak za Beograd u popodnevnim satima. Devetog dana dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. (Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti dan pred put u agenciji, odnosno kod predstavnika ino-partnera za povratak na dan polaska autobusa).

Hotel OBALA se nalazI u Rafailovićima na oko 10 metara od plaže, na samoj obali. Sve hotelske sobe imaju balkon, TWC, telefon, televizor sa kablovskim programom. U svakoj sobi se nalazi frižider i klima uređaj. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne a apartmani su sa jednom ili dve sobe.  Hotel Obala poseduje restoran -  terasu uz samu obalu mora.

Objekti Pansiona OBALA su locirani od 70 do 150 m od same peščane plaže. Smeštaj je u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe imaju balkon, TWC, televizor sa kablovskim programom i frižider. Svaka soba ima i klima uređaj. Ishrana je u restoranu hotela OBALA na samoj obali uz šetalište.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

SMEŠTAJ + AUTOBUSKI SMEŠTAJ

U cenu nije uključeno

PUTNO OSIGURANJE

Cena od
185 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?