• ONLINE TRAVEL
    Beograd
    YOGA U PRIRODI
  • YOGA U PRIRODI
  • YOGA U PRIRODI

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Banjski turizam ONLINE TRAVEL, Srbija, Beograd

Beograd Banjski turizam, YOGA U PRIRODI

3 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Program putovanja:

1 dan – BEOGRAD – BANJA KOVILJAČA

Polazak u 8:00 sa mesta koje ce biti poznato 2 dana pre puta. Vožnja uz pauze radi odmora I osveženja.  Smeštaj grupe po dolasku. Slobodno vreme za osveženje I kratak odmor.

Oko 13h ćemo u pratnji lokalnog vodiča obići banjski park koji se nalazi u neposrednoj blizini vile Kovilje. Centar ovog muzeja prirode  na otvorenom čini grandiozna fontana. Preko 80 vrsta drveća, prekrasni cvetni aranžmani poput onih u letnjim rezidencijama kraljeva I prostrane travnate površine čine šetnju u ovom parku posebnom I nesvakidašnjom. Ambijentu doprinose i  očuvane predratne vile Dalmacija I Hercegovina, kao I zdanje kupatila Kralja Petra koje posetioce odvalače iz sadašnjosti u neki svet prošlosti, davno zaboravljen.

Obilazak crkve  Svetih Apostola Petra I Pavla.

Šetnju parkom ćemo krunisati predahom u Kur salonu gde možete popiti kafu ili se zasladiti nekim od predivnih kolača.

Nakon kratkog odmora krećemo kombijem do Gučeva. Gučevo je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane.

Na vrhu Gučeva podignuta je Spomen-kosturnica poginulih 1914. godine u znak sećanja na borbe vođene na Gučevu tokom Prvog svetskog rata. Pored spomenika je uređen vidikovac sa kojeg se pruža prelep pogled na Podrinje, Pocerinu, Semberiju I Majevicu.

Opustanje, šetnja  I povratak u smeštaj. Yoga trening u prirodi ili u dvorištu vile Kovilje. Slobodno vreme. Noćenje.

 

2 dan -   BANJA KOVILJAČA - MALI ZVORNIK I ETNO KOMPLEKS SUNČANA REKA  cca 50 km

8:00 – 9:15 – Dan započinjemo praktikovanjem Yoge u dvorištu vile Kovilje.

Nakon toga oko 10:30 idemo na celodnevni  izlet  - Mali Zvornik I Sunčana reka.

Izlet započinjemo posetom Malom Zvorniku i posetom Podzemnom gradu.

Podzemni grad se nalazi  nedaleko od pešačkog mosta na Drini, u stenovitom brdu. Građen je kao tajno sklonište vojske Kraljevine Jugoslavije i kraljevo ratno komandno mesto. Predviđeno je  za duži boravak većeg broja ljudi pod zemljom. Gradnja je počela 1931. godine i trajala je sve do ubistva kralja Aleksandra I Karađorđevića u Marseju 1934. godine.  Odaje i hodnici, se protežu dužinom od oko 1,5 km, koji osim ulaza imaju i izlaz na suprotnoj strani, u međuvremenu su uređeni, pa su utoliko više razlog za posete radoznalih gostiju. U tom kraljevskom skloništu, Radoš Bajić snimao je deo serije "Ravna gora", što je pravo mesto, i istorijski i scenografski. Na nepun kilometar od glavnog ulaza, nalazi se podzemna crkva u steni koju su uradili graditelji.

Nastavljamo prema etno selu Sunčana reka.                

Etno selo “Sunčana Reka” pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna ljudima. Boraveći u Sunčanoj Reci možete se oprobati u sportovima: košaraka, odbojka, mali fudbal, vežbalište u prirodi ili doživeti vožnju fijakerom ili čamcem, kupati se na Šotrinoj plaži, obići hram Sretenja Gospodnjeg, seoce “Ko  nekad” i mesto gde je počeo I svetski rat.

Poznati reditelj Zdravko Šotra, zaljubljenik u “Sunčanu Reku”, snimao je scene za tri serije: Greh njene majke, Nepobedivo srce i Šešir profesora Koste Vujića u ovom kako sam reče turističkom raju.

Yogu ćemo odraditi u nekom skrvenom kutku predivne Sunčane reke ili po povratku u smeštaj.

Slobodno vreme. Noćenje.

 

3 dan – BANJA KOVILJAČA – BEOGRAD

8:00 - 9:15 – Dan započinjemo praktikovanjem Yoge u dvorištu vile Kovilje.

Napuštanje apartmana do 10h. Slobodno vreme do polaska u 15h. Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima. Kraj programa.

Smene

21.08.2020. – 23.08.2020. 28.08.2020. – 30.08.2020. 04.09.2020. – 06.09.2020. 25.09.2020. – 27.09.2020.

Napomene o ceni

PROMO CENA VAŽI DO 15.08.2020.

U cenu je uključeno

*kombi prevoz *smeštaj u 1/3 studio apartmanima na bazi 2 noćenja * obilazak parka I crkve Svetih Apostola Petra I Pavla, * obilazak Gučeva I spomenika * izlet u Mali Zvornik, obilazak podzemnog grada, ulaznica * obilazak Sunčane reke, * parktikovanje Yoge 2 puta dnevno, ujutro I kasno popodne – licencirani yoga instruktor - Neda Koljković * usluge lokalnog turističkog vodiča na destinaciji, * troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

* boravišna taksa, plaća se na recepciji 70 din dnevno po osobi * individualni troškovi.

Cena od
11990 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?