• BANBUS
    Vrnjačka Banja
    Odmor u Vrnjačkoj Banji
  • Odmor u Vrnjačkoj Banji
  • Odmor u Vrnjačkoj Banji

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Banjski turizam BANBUS, Srbija, Vrnjačka Banja

Vrnjačka Banja Banjski turizam, Odmor u Vrnjačkoj Banji

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion

Program putovanja

TURISTIČKO-UGOSTITELJSKI CENTAR

                                                                                  „BANBUS“

                                                                                           

Turističko- ugostiteljskI centar „Banbus“ Vrnjačka Banja – Nalazi se u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini olimpijskog bazena i izvora Snežnik, na samo nekoliko minuta hoda do centra. Okružen borovom šumom, sa velikim brojem pešačkih staza, idealno je mesto za sve ljubitelje prirode i rekreacije. Objekat sadrži recepciju, restoransku salu, parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i sadrže: TWC, TV - kablovski program, WiFi internet, terasu sa bastenskom garniturom (izuzev soba u prizemlju koje nemaju terasu). Objekat pruža sve pogodnosti za savršen odmor i preporučuje se kako za individualne, tako i za grupne posete.

Hotel u svom sastavu poseduje rehabilitacioni centar i postoji mogućnost fizikalne terapije uz besplatan fizijatrijski pregled.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarima, na sledeći način: 1. Gotovinski : 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana 2. Čekovima gradjana : 30% od cene aranžmana gotovinskom uplatom prilikom rezervacije, a ostatak deponovanjem čekova, na maximalno četiri mesečne 3. Platnim karticama 4. Putem administrativne zabrane- plaćanje na rate, shodno Ugovoru sa Sindikalnom organizacijom ili preduzećem.

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: Smeštaj u turističko- ugostiteljskom centru „ Banbus“ u Vrnjačkoj banji po danu po osobi na bazi izabrane usluge (doručak, ručak, večera-klasično usluživanje)  parking mesto za goste koji dolaze sopstvenim prevozom,  WiFI internet

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:  boravišna taksa koja se plaća na recepciji objekta ( iznosi 120,00 dinara dnevno za odrasle , za decu od 7 god. do 14 god. iznosi 60 dinara dnevno, deca mlađa od 7 god ne plaćaju boravišnu taksu) • Hotelsko osiguranje u iznosu od 20,00 din po danu ,plaća se na recepciji objekta ( iznos je isti za sve korisnike)  autobuski prevoz  fakultativne izlete , individualne troškove, nepomenute usluge • Doplata za vanpansionski ručak ili večeru - 850,00 dinara po obroku dnevno. • Doplata za vanpansionski doručak - 450,00 dinara po obroku dnevno

Cena od
2700 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?