• DREAM LAND
    Negombo
    Šri Lanka letovanja i putovanje
  • Šri Lanka letovanja i putovanje
  • Šri Lanka letovanja i putovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Šri Lanka, Negombo

Negombo Daleka putovanja, Šri Lanka letovanja i putovanje

11 dana
9 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Šri Lanka je zemlja locirana nadomak južne obale Indijskog potkontinenta. Ostrvo u Južnoj Aziji, bilo je do 1972. godine poznato kao Cejlon. Šri Lanku okružuje Indijski okean, zaliv Mannar i Palk Strait, a nalazi se u bliziniIndije i Maldiva. Šri Lanka je republika i unitarna država kojom upravlja polupredsednički sastav sa službenim sedištem vlade u Šri Dzajavardenepura-Koti, glavnom gradu. Kao rezultat svoje idealne pozicije (na putu glavnihpomorskih ruta), Šri Lanka je strateški pomorska veza između zapadne i jugoistočne Azije. Cejlon je bio centar budističke religije i kulture u antičkom dobu, a jedan je od retkih preostalih prebivališta budizma u Južnoj Aziji,zajedno sa Ladakh-om, Butan-om i Čitagong-om u Bangladešu. Zajednica Sinhaleza čini većinu stanovništva, dok Tamilci, koji su skoncentrisani na severu i istoku ostrva, čine najveću etničku manjinu. Ostale zajedniceuključuju Maure,Purgere, Kafire, Malajce i starosedeoce Veda zajednice. Zemlja je poznata po proizvodnji i izvozu čaja, kafe, kokosa, gume i cimeta. Prirodne lepote Šri Lanke su dale epitet ovoj zemlji - biser Indijskogokeana. Ostrvo obiluje bujnim tropskim šumama, belim plažama i raznolikošću krajolika sa bogatom biološkom raznovrsnošću. Zemlja se ponosi svojom dugom i šarenom istorijom koja datira preko 3.000 godina i smatra se jednom od najdužih dokumentovanih istorija u svetu. Kulturno bogatstvo Šri Lanke može se pripisati prisustvom različitih zajednica na ostrvu. Šri Lanka je osnivač država SAARC i članica Ujedinjenih Nacija, Komonvelta, G77 i Pokreta Nesvrstanih.
1. dan BEOGRAD – DUBAI

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta FZ 1746 za Dubai u 13:00h. Sletanje u 21:15h po lokalnom vremenu. Nastavak letom za Kolombo FZ 547 u23:25h.
2.-10 dan DUBAI – ŠRI LANKA
Sletanje u 05:25h po lokalnom vremenu. Transfer i smeštaj u hotel.

Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom . Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

10. -11 dan ŠRI LANKA – DUBAI - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Dolazak na aerodorm 2h pre leta za Dubai FZ 558 u 01:50h. Sletanje u 05:15h po lokalnom vremenu. Nastavak letom za Beograd FZ 1745 u 09:05h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:15h.

Smene

individualni i grupni polasci

Napomene o ceni

1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. 2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

U cenu je uključeno

avio prevoz sa svim taksama, transfere prema programu, 9 nocenja na bazi usluge noćenje sa doručkom, usluge organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

vizu za Šri Lanku (cca. 35$ agencija može posredovati), usluge predstavnika/vodiča na destinaciji, fakultativne izlete, individualne troškove putnika i ostale nepomenute usluge.

Cena od
1044 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Negombo putovanje Negombo
Šri Lanka letovanja i putovanje

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete