• DREAM LAND
    Negombo
    Šri Lanka letovanja i putovanje
  • Šri Lanka letovanja i putovanje
  • Šri Lanka letovanja i putovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Šri Lanka, Negombo

Negombo Daleka putovanja, Šri Lanka letovanja i putovanje

11 dana
9 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Šri Lanka je zemlja locirana nadomak južne obale Indijskog potkontinenta. Ostrvo u Južnoj Aziji, bilo je do 1972. godine poznato kao Cejlon. Šri Lanku okružuje Indijski okean, zaliv Mannar i Palk Strait, a nalazi se u bliziniIndije i Maldiva. Šri Lanka je republika i unitarna država kojom upravlja polupredsednički sastav sa službenim sedištem vlade u Šri Dzajavardenepura-Koti, glavnom gradu. Kao rezultat svoje idealne pozicije (na putu glavnihpomorskih ruta), Šri Lanka je strateški pomorska veza između zapadne i jugoistočne Azije. Cejlon je bio centar budističke religije i kulture u antičkom dobu, a jedan je od retkih preostalih prebivališta budizma u Južnoj Aziji,zajedno sa Ladakh-om, Butan-om i Čitagong-om u Bangladešu. Zajednica Sinhaleza čini većinu stanovništva, dok Tamilci, koji su skoncentrisani na severu i istoku ostrva, čine najveću etničku manjinu. Ostale zajedniceuključuju Maure,Purgere, Kafire, Malajce i starosedeoce Veda zajednice. Zemlja je poznata po proizvodnji i izvozu čaja, kafe, kokosa, gume i cimeta. Prirodne lepote Šri Lanke su dale epitet ovoj zemlji - biser Indijskogokeana. Ostrvo obiluje bujnim tropskim šumama, belim plažama i raznolikošću krajolika sa bogatom biološkom raznovrsnošću. Zemlja se ponosi svojom dugom i šarenom istorijom koja datira preko 3.000 godina i smatra se jednom od najdužih dokumentovanih istorija u svetu. Kulturno bogatstvo Šri Lanke može se pripisati prisustvom različitih zajednica na ostrvu. Šri Lanka je osnivač država SAARC i članica Ujedinjenih Nacija, Komonvelta, G77 i Pokreta Nesvrstanih.
1. dan BEOGRAD – DUBAI

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta FZ 1746 za Dubai u 13:00h. Sletanje u 21:15h po lokalnom vremenu. Nastavak letom za Kolombo FZ 547 u23:25h.
2.-10 dan DUBAI – ŠRI LANKA
Sletanje u 05:25h po lokalnom vremenu. Transfer i smeštaj u hotel.

Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom . Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

10. -11 dan ŠRI LANKA – DUBAI - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Dolazak na aerodorm 2h pre leta za Dubai FZ 558 u 01:50h. Sletanje u 05:15h po lokalnom vremenu. Nastavak letom za Beograd FZ 1745 u 09:05h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:15h.

Smene

individualni i grupni polasci

Napomene o ceni

NAČINI PLAĆANJA: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi mogu biti deponovani u agenciji najkasnije 15 dana pred putovanje; b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

avio prevoz sa svim taksama, transfere prema programu, 9 nocenja na bazi usluge noćenje sa doručkom, usluge organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

vizu za Šri Lanku (cca. 35$ agencija može posredovati), usluge predstavnika/vodiča na destinaciji, fakultativne izlete, individualne troškove putnika i ostale nepomenute usluge.

Cena od
949 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Negombo putovanje Negombo
Šri Lanka letovanja i putovanje
Izdvojeno
Negombo putovanje Negombo
Šri Lanka Last Minute

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?