• DREAM LAND
    Punta Cana
    DOMINIKANA PUTOVANJE
  • DOMINIKANA PUTOVANJE
  • DOMINIKANA PUTOVANJE

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Dominikanska Republika, Punta Cana

Punta Cana Daleka putovanja 2019

12 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

1.dan - Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dizeldorf JU 320 u 06:40h. Sletanje u Dizeldorf u 08:50h. Nastavak putovanja letom DE 2168 u 11:30h . Sletanje u Punta Canu u 16:15h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smeštaj. 2-10.dan - Boravak u izabranom hotelu na bazi all inclusive usluge. Noćenja. 11.dan – Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Polazak letom DE 2169 za Dizeldorf u 23:55h. 12.dan- Sletanje u Dizeldorf u 13:55h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom JU 325 u 20:40h i sletanje u Beograd u 22:40h. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

Prilikom rezervacije je potrebno da uplatite minimum 50% od ukupne cene aranžmana. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate. Ostatak duge je potrebno da bude isplaćen najkasnije do 20 dana pre polaska. OPŠTE NAPOMENE: 1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. 2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

U cenu je uključeno

avio prevoz, aerodromske takse, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), navedeni broj noćenja na bazi “all inclusive” usluge (doručak/ručak/večerašvedski sto) u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

ulaznu i izlaznu taksu od 30 $ (plaća se na aerodromu u Punta Kani), međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Cena od
1634 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete