• BIG BLUE
    Bali
    Bali 2019
  • Bali 2019
  • Bali 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja BIG BLUE, Indonezija, Bali

Bali Daleka putovanja 2019

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Prvi dan

Individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio karte i let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od starne agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezan da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje. 

Drugi - poslednji dan

Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. 

Poslednji dan

Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. Kraj programa.

 

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru.

Smene

8 dana

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

- smeštaj u izabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi, za navedeni broj noćenja na bazi navedene usluge.

U cenu nije uključeno

-avio prevoz na relaciji Beograd -Denpasar -Beograd, preko Dohe ili drugog grada (po osobi- OD 439EUR; Cena važi do popunjenosti promotivne ekonomske klase N kompanije Qatar Airways; ukoliko nema raspoloživih sedišta moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), -dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji. - aerodromska takse (oko 337 EUR po osobi; podložne su promeni), -troškovi fakultativnih izleta i poseta, -troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika, -nepomenute usluge.

Cena od
259 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete