• DREAM LAND
    Havana
    Havana i Varadero Last Minute
  • Havana i Varadero Last Minute
  • Havana i Varadero Last Minute

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Kuba, Havana

Havana Daleka putovanja, Havana i Varadero Last Minute

12 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD – CIRIH Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta LX 1413 za Cirih u 09:20h. Sletanje u Cirih u 11:15h i nastavak putovanja letom LX 8032 u 13:15h. Predviđeno sletanje u Havanu je u 18:00h. Po sletanju privatni transfer od aerodroma do odabranog hotela. Noćenje 2.-4. dan HAVANA Boravak u odabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom i slobodno vreme za individualne aktivnosti. 5. -10 dan HAVANA - VARADERO Doručak. Transfer za Varadero. Po dolasku, smeštaj u izabrani hotel na bazi usluge all inclusive.Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... 11. dan VARADERO– HAVANA- CIRIH Doručak, odjava iz hotela i slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let LX 8033 za Cirih u 23:55h. 12 . dan CIRIH - BEOGRAD Sletanje u 16:00h po lokalnom vremnu. Nastavak letom LX 1418 za Beograd u 17:15. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 19:00h.

Smene

Napomene o ceni

NAČINI PLAĆANJA: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a naše agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

avio prevoz sa svim taksama, transfere prema programu, 4 noćenja sa doručkom (švedski sto) u odabranom hotelu u Havani, 7 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u izabranom hotelu u Varaderu, organizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

ndividualne troškove, izlaznu taksu koja se plaća po povratku sa Kube, kao i sve programom nepomenute usluge.

Cena od
1619 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Havana putovanja Havana
Kuba putovanje Havana i Vardero
Izdvojeno
Havana putovanja Havana
Havana i Varadero Last Minute

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?