• DREAM LAND
    Kankun
    KANKUN MEKSIKO PUTOVANJE
  • KANKUN MEKSIKO PUTOVANJE
  • KANKUN MEKSIKO PUTOVANJE

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Meksiko, Kankun

Kankun Daleka putovanja, KANKUN MEKSIKO PUTOVANJE

9 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • All inclusive

Program putovanja

1. dan Beograd – Cirih- Kankun Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta za Cirih LX 1413 u 09:25h. Sletanje u Cirih u 11:30h. Nastavak putovanja za Kankun letom LX 8024 u 12:30h i sletanje u 18:20h po lokalnom vremenu. Po dolasku u Kankun transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje. 2. dan - 7. dan Kankun Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Dani predviđeni za uživanje. 8.dan Kankun – Cirih Odjava iz hotela i slobodno vreme do transfera na aerodrome. Polazak na let za Cirih LX 8025 u 19:55h. 9.dan Cirih-Beograd Sletanje u Cirih u 11:45h po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja letom LX 1418 u 17:35h i sletanje u Beograd u 19:20h. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska na put.

U cenu je uključeno

avio prevoz, transfere prema programu, smeštaj na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu sa odabranom uslugom i troškove organizacije putovanja, aerodromske takse.

U cenu nije uključeno

međunarodno zdravstveno osiguranje UNIQA, usluge vodiča i predstavnika, fakultativne izlete, individualne troškove putnika, vizu za Meksiko, pristupne letove, kao i sve programom nenavedene usluge.

Cena od
1624 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?