• DREAM LAND
    Puket
    Tajland Last Minute
  • Tajland Last Minute
  • Tajland Last Minute

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Tajland, Puket

Puket Daleka putovanja, Tajland Last Minute

10 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD – DOHA Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dohu QR 232 u 12:15h. Sletanje u 18:30h. Nastavak putovanja letom QR 842 u 20:30h. 2. – 8 dan DOHA – PUKET Sletanje na Puket u 07:05h po lokalnom vremenu.Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom. 9. dan PUKET – DOHA Doručak i slobodno vreme do povratnog transfera. Transfer do aerodroma i dolazak dva sata pre leta za Dohu QR 841 u 20:40h 10. dan DOHA – BEOGRAD Sletanje u Dohu u 00:10h. Nastavak za Beograd letom QR 231 u 06:50h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:15h. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

U cenu je uključeno

avio prevoz sa svim taksama, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 7 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Puketu, organizaciju i realizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

troškove viziranja za Tajland (cena 40€ + usluga viziranja 10€- agencija može posredovati pri apliciranju za vizu), putno osiguranje, fakultativne izlete (agencija može posredovati u organizaciji izleta) i ostale nepomenute usluge.

Cena od
779 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Puket ostrvo putovanje Puket
Tajland Puket letovanje
Puket ostrvo putovanje Puket
Avio karte Beograd Puket

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?