• DREAM LAND
    Puket
    Tajland Puket letovanje
  • Tajland Puket letovanje
  • Tajland Puket letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja DREAM LAND, Tajland, Puket

Puket Daleka putovanja, Tajland Puket letovanje

12 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Tajland je pre svega zemlja gostoljubivih i znatiželjnih i uvek nasmejanih ljudi. Nezaobilazna uspomena sa putovanja po Tajlandu je simbol sreće - slon koji će vas pratiti na svakom koraku. Ne treba zaboraviti da je hrana na Tajlandu posebna atrakcija. Najbolje vreme za boravak na Tajlandu je od novembra do marta da bi se izbegla vrućine i kišni period. Međutim i svi ostali meseci su takođe pogodni za posetu. Glavni grad Tajlanda - Bangkok je veoma poznat kao grad noćnih zabava, a ostrva po čuvenim peščanim plažama.1. dan BEOGRAD – DOHA

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Dohu QR 232 u 11:40h. Sletanje u 18:45h. Nastavak putovanja letom QR 842 u 20:30h.

2. – 10 dan DOHA – PUKET
Sletanje na Puket u 07:05h po lokalnom vremenu.Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom.
11. dan PUKET – DOHA

Doručak i slobodno vreme do povratnog transfera. Transfer do aerodroma i dolazak dva sata pre leta za Dohu. (u terminu 06.03-17.03 polazak je letom QR 979 u17:20h a sletanje u Dohu u 20:40h po lokalnom vremenu / u terminu 29.03-10.04 polazak je letom QR 841 u 20:40h a sletanje u Dohu u 23:50h po lokalnom vremenu) .
12. dan DOHA – BEOGRAD

Nastavak za Beograd letom QR 231 u 06:50h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 10:40h. Kraj programa.

Smene

individualni i grupni polasci

Napomene o ceni

1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. 2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!

U cenu je uključeno

avio prevoz sa svim taksama, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 10 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Puketu, organizaciju i realizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

troškove viziranja za Tajland (cena 30€ + usluga viziranja 10€- agencija može posredovati pri apliciranju za vizu), putno osiguranje, fakultativne izlete (agencija može posredovati u organizaciji izleta) i ostale nepomenute usluge.

Cena od
799 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Puket ostrvo putovanje Puket
Tajland Puket letovanje
Puket ostrvo putovanje Puket
Avio karte Beograd Puket

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?