• DREAM LAND
    Madrid
    Madrid Prvi maj
  • Madrid Prvi maj
  • Madrid Prvi maj

Evropski gradovi DREAM LAND, Španija, Madrid

Madrid Evropski gradovi 2019

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan (ponedeljak, 29. april 2019) BEOGRAD – FRANKFURT – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04:30 sati. Poletanje za Frankfurt u 06:30 sati, (let LH1411). Dolazak u Frankfurt u 08:25 sati. Nastavak putovanja za Madrid na liniji LH1112 u 09:30h, dolazak u Madrid u 12:00h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2. dan (utorak, 30. april 2019) MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka...Povratak u Madrid. Noćenje.
3. dan (sreda, 1. maj 2019) MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do gradića San Lorenco de El Escorial, udaljenom od Madrida oko 45 km. Ovaj impozantni kompleks predstavlja istorijsku rezidenciju španskih kraljeva i simbol je španske moći u XVI veku, ali je svojevremeno služio i kao manastir, muzej i škola. Sagradio ga je Filip II tokom svoje vladavine, sredinom XVI veka, zahvaljujući ogromnim zalihama zlata iz tek osvojenih teritorija Novog sveta, tj. Amerike. UNESCO ga je uvrstio na listu Svetske kulturne baštine 1984. Godine. U podnožju krsta je Frankov grob. Povratak u Madrid. Noćenje.
4. dan (četvrtak, 2. maj 2019) MADRID Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti. Preporučujemo odlazak u kupovinu ili posetu nekom od muzeja (Museo del Prado, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Museo Thyssen–Bornemisza…). Noćenje.
5. dan (petak, 3. maj 2019) MADRID – FRANKFURT – BEOGRAD Rani jutarnji transfer na aerodrom. Let za Frankfurt na liniji LH1121 u 06:10 sati, dolazak u Frankfurt u 08:40h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH1406 u 11:15 sati, dolazak u Beograd u 13:00 sati.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA ● Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja. Plaćanje može biti:1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina).2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; b) platnim karticama (Visa, Master, Banca Intesa–e) na maksimalno 4 mesečne rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;c) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, Banca Intesa–e) na maksimalno 4 mesečne rate. 3) ON-LINE plaćanje direktno putem sajta www.dreamland.travel

U cenu je uključeno

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: • Avio prevoz na relaciji Beograd–Frankfurt–Madrid–Frankfurt-Beograd kompanijom Lufthansa • Transfer aerodrom–hotel–aerodrom • 4 noćenja sa doručkom u hotelima 3* ili 4* • Panoramsko razgledanje grada • Usluge vodiča na srpskom jeziku • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: • Aerodromske takse 177€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje) • Fakultativni izleti • Putno zdravstveno osiguranje.

Cena od
315 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete