• STAR TRAVEL
    Madrid
    Madrid 4 noći / 5 dana - Putovanje
  • Madrid 4 noći / 5 dana - Putovanje
  • Madrid 4 noći / 5 dana - Putovanje

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Evropski gradovi STAR TRAVEL, Španija, Madrid

Madrid Evropski gradovi, Madrid 4 noći / 5 dana - Putovanje

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (subota, 30. april) BEOGRAD – MADRID Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 03.30h. Direktan let za Madrid u 06.00h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 09.15h. Panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe…Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan (nedelja, 1. maj) MADRID Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja I obilaske. Noćenje.

3. dan (ponedeljak, 2. maj) MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

4. dan (utorak, 3. maj) MADRID Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari…) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka…Povratak u Madrid. Noćenje.

5. dan (sreda, 4. maj) MADRID – BEOGRAD Doručak. Slobodno vreme. Transfer na aerodrom. Direktan let za Beograd na liniji JU 575 u 21.00h. Dolazak u Beograd u 23.55h.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
200 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Madrid putovanje Madrid
Madrid 4 noći / 5 dana - Putovanje

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?