• OLYMPIC TRAVEL
    Amsterdam
    AMSTERDAM
  • AMSTERDAM
  • AMSTERDAM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi OLYMPIC TRAVEL, Holandija, Amsterdam

Amsterdam Evropski gradovi, AMSTERDAM

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Amsterdam, neverovatno prijatan i lep,  jedan je od najposećenijih gradova Evrope. Stara zdanja, brojni kanali i  izuzetni mostovi, prijatni kafei i prodavnice, neobični muzeji, spomenici kulture i autentične arhitekture, mnogobrojne pijace cveća, kvart „crvenih fenjera“, privlače u grad svetske putnike. U centru su sačuvana  u izvornom obliku četiri kanala: Prinsengracht, Singel, Herengracht i Kaisersgracht. Duž njihovih obala stoje ponosno stare palate, tesno pripijene jedna uz drugu, izgradjene u različitim stilovima. Posebno se izdvajaju  glavni gradski trg Dam, trg Rembranta kao i Južna crkva, najstarija protestantska u zemlji. To je i grad kontrasta, mnogonacionalne umetnosti i kuhinje. Nekadašnji centar hipi pokreta,  danas je  kulturni, trgovački i finansijski centar Holandije.

1. dan BEOGRAD – AMSTERDAM

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04.40h. Poletanje za Amsterdam u 06.40 sati (Let JU 360). Dolazak na aerodrom Šipol u 09.10 sati. Polazak na panoramsko razgledanje osnovnih znamenitosti grada.  Amsterdam, najveći grad Holandije, je jedna od najposećenijih evropskih metropola. Zbog ogromnog sistema kanala grad još nazivaju „severnom Venecijom“. Vožnja duž obala velikih kanala uredjenih još pre tri stoleća. Panoramsko razgledanje: Kraljevskog dvorca, Nove i Stare crkve, berze Birlage, glavne železničke stanice, kapele Svetog Olafa i Čajna-tauna. Pored glavnih turističkih ulica i trgova, šetnja po kvartu sa starim kafanama, po najvećoj evropskoj pijaci cveća ili po delu grada u kom se obradjuje drago kamenje. Odlazak u hotel. Smeštaj, slobodno vreme  i noćenje. PAŽNJA: U avionima Air Serbia se više ne služi besplatna hrana i piće. Može se kupiti u avionu uz naknadu.

 

2. dan AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan ili u odlazak na poludnevni fakultativni izlet Mala holandska tura sa obilaskom tradicionalnog starog holandskog sela, gde je verno prikazan raniji način života u Holandiji. Kuće i vetrenjače su stare i drvene, a sledi obilazak radionica starih zanata za proizvodnju sira gde je velika ponuda različitih vrsta sireva i neverovatna kombinacija ukusa! Nastavak prema tradicionalnoj radionici za izradu drvenih klompi koje su jedan od simbola Holandije. Nastavak putovanja za Volendam, malo ribarsko selo udaljeno oko 20km od Amsterdama. Nekada je mesto bilo luka za obližnjii grad, i odličan je primer mešavine prošlosti i sadašnjosti, a može se pronaći i dosta suvenira i stvari karakterističnih za ovu oblast Holandije. Trajanje izleta oko 5 sati. Povratak u Amsterdam u popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje

 

3. dan AMSTERDAM

Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja. Mogućnost individualnog odlaska u jedan og značajnih muzeja: Van Goga (ulaznica € 19) ili Rijks (ulaznica € 20). Noćenje.

 

4. dan AMSTERDAM

Doručak. Napuštanje soba i slobodan dan ili polazak na celodnevni fakultativni izlet sa obilaskom tri velika grada: Roterdama, Ševeningena i Haga. Ova velika tura, omogućava razgledanje živopisnih provincija juga Holandije: Roterdama, najvećeg pristaništa Evrope, smeštenog u ušću reka Rajna i Maas, Haga, prestonice zemlje, koji je ostao tradicionalno mesto življenja kraljevske porodice i Ševeningena prepoznatljivog po Medjunarodnom sudu pravde. Trajanje izleta oko 9 sati. Povratak u Amsterdam. Transfer na aerodrom u popodnevnim satima. Poletanje aviona za Beograd u 21.10 h (Let JU 365). Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 23.25 h.

Smene

15.10.2019.- FIRST MINUTE

Napomene o ceni

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

U cenu je uključeno

Prevoz avionom na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi noćenje/doručak Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu Panoramsko razgledanje Amsterdama sa vodidem na srpskom jeziku Usluge lokalnog vodiča tokom razgledanja Usluge vodiča agencije tokom celog boravka Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu nije uključeno

Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu (€ 110) u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji Fakultativni izleti – minimum za realizaciju 10 putnika Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit) Individualni troškovi Usluge koje nisu naznaćene u programu putovanja Fakultativni izleti: Celodnevni fakultativni izlet: Roterdam, Ševeningen i Hag. Cena: € 110 U cenu je uračunato: panoramsko razgledanje autobusom u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Trajanje izleta 9 sati. Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 10 Fakultativni izlet se prijavljuje i uplaćuje u agenciji pre polaska na putovanje.

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete