• ODEON WORLD TRAVEL
    Lisabon
    USKRS U LISABONU
  • USKRS U LISABONU
  • USKRS U LISABONU

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Portugalija, Lisabon

Lisabon Evropski gradovi, USKRS U LISABONU

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan (16.april 2020)                              Beograd – Minhen – Lisabon

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta za Minhen na liniji LH1737 u 17.15h. Dolazak u Minhen u 18.45h. Nastavak putovanja za Lisabon u 19.30h na liniji LH1780, dolazak u Lisabon u 21.40h. Nakon sletanja transfer, smeštaj, noćenje.

2.dan (17.april 2020)                              Lisabon (panoramsko razgledanje grada)

Doručak. Polazak na poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Pombalov trg, Avenija Slobode, Trg Restauradores, Rosio, Kuća kljunova,Trg Komersio, Belem kula, Manastir Svetog Žeronima, Spomenik otkrićima… Slobodno posle podne. Preporučujemo odlazak u shopping centar Vasco Da Gama ili obilazak Okeanarijuma koji predstavlja jednu od poznatijih atrakcija grada. Okeanarium je otvoren 1998.godine povodom čuvene svetske izložbe EXPO, prilikom obilaska se može imaćete osećaj da “šetate” obalama Atlanstkog, Tihog, Severnog i Indijskog okeana. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

03.dan (18.april 2020)                            Lisabon (fakultativno Sintra, Kaškaiš, Eštoril)

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Sintru, Kaškaiš i Eštoril. Šetnja gradićem koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1995.god, obilazak Kraljevske palate, nastavak za Kaškaiš i Eštoril. Cena izleta je 60€ za minimum 15 prijavljenih. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan (19.april 2020)                              Lisabon

Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivosti. U večernjim časovima postoji mogućnost fakultativnog odlaska na veče Fado muzike. Cena izleta je 50 po osobi, u cenu je uključena večera u restoranu, odlazak i povratak u individualnoj režiji. Noćenje.

5.dan (20.april 2020)                              Lisabon – Frankfurt – Beograd

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Frankfurt na liniji LH1169 u 16.30h, dolazak u Frankfurt u 20.30h. Nastavak putovanja za Beograd na liniji LH1410 u 21.40h, dolazak u Beograd u 23.30h. Kraj usluga.

Smene

16.04.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

-Avionski prevoz na relaciji Beograd-Minhen-Lisabon-Frankfurt-Beograd kompanijom Lufthansa -Aerodromske takse 165€ (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u agenciji u dinarskoj protivvrednosti) -Smeštaj u hotelu 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama -Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom -Poludnevno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku -Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

-Gradska taksa 2€ dnevno po osobi, plaćanje na recepciji hotela -Fakultativni izlete po programu -Zdravstveno putno osiguranje -Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
675 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?