• MEGALOS TRAVEL AGENCY
    Kranj
    SLOVENIJA: LJUBLJANA - KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN - KLAGENFURT & BLED
  • SLOVENIJA: LJUBLJANA - KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN - KLAGENFURT & BLED
  • SLOVENIJA: LJUBLJANA - KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN - KLAGENFURT & BLED

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi MEGALOS TRAVEL AGENCY, Slovenija, Kranj

Kranj Evropski gradovi, SLOVENIJA: LJUBLJANA - KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN - KLAGENFURT & BLED

4 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

S L O V E N I J A

LJUBLJANA- KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN   KLAGENFURT & BLED

PAKET ARANŽMAN AUTOBUSOM 4 DANA 2 NOĆI od 19.12. do 22.12.2019. 

 

PROMO CENA ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI

 

89€

Hotel CREINA 4**** Kranj

www.hotelcreina.si

                                                   doplata za jednokrevetnu sobu iznosi  45€

 

 

1.DAN putovanja (četvrtak 19.12.2019.) NOVI SAD - BEOGRAD - LJUBLJANA

 

Polazak iz Novog Sada u 20:15 h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod robne kuće Emezzeta na Bežanijskoj kosi u 21:30 h.  Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 

2. DAN (petak  20.12.) LJUBLJANA - KRANJ

 

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: BISKUPSKA PALATA  – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – OPERA – UNIVERZITET  i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nakon posete Ljubljani, kraća vožnja do hotela u Kranju i smeštaj u hotel.  U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem, zajednička šetnja istorijskim jezgrom Kranja – među najlepšim u  Sloveniji sa kućama iz 16. veka i kućom - muzejom gde je živeo France Prešeren. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

 

3. DAN (subota 21.12.) KRANJ – TRST – PORTOROŽ – PIRAN - KRANJ

 

DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni, celodnevni izlet do Jadranske obale: po dolasku u Trst, razgledanje grada:   Kanal Grande -  Ponte Rosso – srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona i Svetog Trojstva - trg Ujedinjenja Italije sa palatom Prefekture… slobodno vreme. U nastavku  izleta, kraća poseta Portorožu, poznatom mondenskom letovalištu i Piranu , starom gradu kog krasti Tartinijev trg, a čiji će Vas ambijent vratiti u neka stara, romantična vremena.  Polazak iz Pirana. Povratak u hotel u Kranju oko 19:00 h. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

 

4. DAN (nedelja 22.12.) KRANJ - KLAGENFURT- BLED - SRBIJA (BEOGRAD I NOVI SAD)

 

DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodan dan u Kranju  ili fakultativni izlet Klagenfurt i Bled. Po dolasku u Klagenfurt – razgledanje jednog od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom - krilatim zmajem i slobodno vreme. U povratku iz Klagenfurta, kraća poseta Bledu za predah uz čuvenu bledsku krempitu i kafu i polazak za Srbiju  oko 15:30h. Dnevno-noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesta polaska posle ponoći u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova. Kraj programa.

Smene

19.-22.12.2019.

Napomene o ceni

CENA je u eur a plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga ishrane je samoposlužna tzv. „švedski sto“, mogućnost polupansiona uz doplatu), lokalnu turističku taksu, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (međunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 30.000€ je moguće kupiti uz aranžman u iznosu od 480 dinara po osobi). (preporučuje se za putovanja u zemlje EU; u slučaju neposedovanja istog granične vlasti mogu sprečiti ulazak na teritoriju EU te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troškove fakultativnih izleta: Trst, Portorož i Piran 30€, Klagenfurt & Bled 20€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika, doplata za polupansion 20€ po osobi i uključuje dve večere za koje se prijavljuje prilikom rezervacije aranžmana, a plaća predstavniku agencije na licu mesta. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate), ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Kranj putovanja ponuda Kranj
SLOVENIJA: LJUBLJANA - KRANJ – TRST -  PORTOROŽ - PIRAN - KLAGENFURT & BLED

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete