• ONLINE TRAVEL
    Ljubljana
    Slovenija, riznica prirodnih lepota
  • Slovenija, riznica prirodnih lepota
  • Slovenija, riznica prirodnih lepota

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ONLINE TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, Slovenija, riznica prirodnih lepota

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.DAN 08.11.2019 (petak): BEOGRAD - LJUBLJANA

Sastanak grupe pola sata pre polaska (mesto polaska ćemo naknadno objaviti). Polazak u 22:00h. Noćna vožnja auto-putem prema Hrvatskoj. Usputna zadržavanja radi graničnih formalnosti i kraćih pauza.

2.DAN 09.11.2019 (subota): LJUBLJANA

Dolazak u Ljubljanju u jutarnjim satima. Oko  09:30h obilazimo grad sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Obići ćete najvažnije znamenitosti kao što su Prešernov Trg, Tromstovlje, Franjevačka katedrala (Vavedenje Presvete Bogorodice), Zmajev most, srednjevekovni zamak. Obilazak grada traje oko dva sata - do 11:30h .

U 12:00h smeštamo se u hotel. Fakultativno: posete Ljubljanskom gradu,   Virtualni dvorac, izložba Slovenska povijest, Kaznionica, kapela, Vidikovac, Lutkarski muzej, Peterokutna kula, Galerija "S". Slobodne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN 10.11.2019 (nedelja): LJUBLJANA - ŠKOCJANSKE JAME - PIRAN – KOPER - LJUBLJANA

Doruĉak. Slobodno vreme. Fakultativno: Polazak u 08:15h polazak za Škocjanske jame. Dolazak na lokalitet oko 09:30h. Obilazak pećine po redu obilaska – 10:00h, uz pratnju vodiča. Nakon obilaska, slobodno vreme za kupovinu suvenira. U 12:15h polazak prema slovenačkom primorju. Dolazak u Piran oko 13:00h. Pauza u trajanju od dva sata, za šetnju gradićem, odmor uz kafu ili pak ručak. Nakon šetnje po Piranu, vreme je za obilazak i šoping u Kopru. Obilazimo grad, a potom odlazimo do Park centra gde pravimo pauzu za šoping. U 19:00h povratak u hotel u Ljubljanu, gde stižemo oko 20:00h. Slobodno vreme. Noćenje.

 

4. DAN 11.11.2019 (ponedeljak): LJUBLJANA - VRBA - BLED – ŠKOFJA LOKA - BEOGRAD

Doruĉak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Beograd. Fakultativno: Bled - Na putu do Bleda zaustavljamo se u selu Vrba, radi posete spomen-kuće u kojoj je rođen najveći slovenački pesnik, Franc Prešern. Nakon obilaska, polazak za Bled. U Bled dolazimo oko 11h i upoznajemo se sa najpoznatijim i najlepšim turističkim lokalitetom Slovenije. Imaćete  više od dva sata na raspolaganju za šetnju u sopstvenoj režiji: naša preporuka je šetnja oko jezera, šetnja po gradiću, odlazak do bledske tvrđave ili jednostavno pauza uz čuvene blejske kremšnite i kapućino. U 14:00h, nastavljamo put prema Škofjoj Loci, najlepšem i najbolje očuvanom srednjevekovnom gradu u Sloveniji i naše omiljeno mesto, u centralnoj Sloveniji, koje je svaki put na našoj ‘must visit’ listi, kada dolazimo u Sloveniju, bilo na kratku vikend turu, skijanje ili letnji odmor. U Škofju Loku dolazimo oko 15h. Popodnevna šetnja i odmor u Škofjoj Loci biće idealni za upoznavanjem sa bajkovitim gradićem i ispijanje popodnevne kafe, ali i za laganu zakusku. Nakon obilaska Škofje Loke, oko 18h nastavljamo put za Beograd. Pravimo kraće pauze na putu do Beograda, kako zbog graničnih prelaza i pasoških formalnosti, tako i zbog kraćeg odmora.

5. DAN 12.11.2019 (utorak): BEOGRAD

Dolazak u Beograd, na mesto sa kojeg smo pošli u ranim jutarnjim satima (04-05h). Kraj programa.

 

Smene

08.11.2019 - 12.11.2019

Napomene o ceni

NAČIN PLAĆANJA: Cene aranžmana su iskazane u €. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu € NBS na dan uplate. Plaćanje se može izvršiti gotovinom, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Cena koja je naznačena na vebsajtu, katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije Organizatora putovanja i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili first-minute i last-minut ponude. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja: 1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA – za celokupnu uplatu do 15.09.2019. odobravamo popust 10% 2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta. 3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u 3 jednake mesečne rate. Rate dospevaju svakog 1,10, 20 ili 30 mesecu, a poslednja rata dospeva 10.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana deponuju se čekovi građana, uz uvećanje od 2% mesečno. 4.ADMINISTRATIVNA ZABRANA – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak, poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overen primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru u roku od najduže 3 radna dana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. 2019. godine. Preostali iznos duga koji se realizuje putem administrativne zabrane, uvećava se za 2% na mesečnom nivou. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. POPUSTI I DOPLATE: - Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60 € - na upit - Deca do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe plaćaju 105 € OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE: Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima putno osiguranje za putovanje u zemlje Šengenskog sporazuma

U cenu je uključeno

* prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, TV, DVD) na navedenim relacijama, * pratilac grupe tokom putovanja/turistički vodič, *smeštaj u hotelu Bit Center 2*, koji uključuje dva noćenja sa doručkom (na bazi švedskog stola – samoposluživanje), u sobama strukture 1/2 ili 1/2+1 na upit, * usluge lokalnog turističkog vodiča u Ljubljani, * troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

* zdravstveno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 € (deca do 19 god – 338 din, odrasli do 75 god – 490 din I osobe preko 75 god – 1177 din ), * boravišna taksa za hotel u Ljubljani, plaća se na licu mesta 3.13 € za noć (cena za dva noćenja iznosi 6,26 € po osobi, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, dok deca 7-18 god plaćaju za 2 noćenja 3,14 €), * fakultativni izleti ( obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja) * individualni troškovi.

Cena od
119 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?