• GRAND TOURS
    Istanbul
    Proleće u Istanbulu
  • Proleće u Istanbulu
  • Proleće u Istanbulu

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi GRAND TOURS, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Proleće u Istanbulu

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1dan SRBIJA Polazak u 14:00 časova iz Kule sa mesta po dogovoru, iz Novog Sada, sa parkinga kod lokomotive u 15:00, polazak iz Beograda,sa parkinga kod sajma u 17:00h. Noćna vožnja preko Bugarske prema Istanbulu, uz usputna zadržavanja po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti.

2 dan ISTANBUL Dolazak u Istanbul u popodnevnim časovima, panoramsko razgledanje grada autobusom: Galata most i Galata kula, Taksim, Šišli, prelazak preko Bosfora na azijsku stranu. Dolazak na Čamliču odakle se pruža neverovatan pogled na grad. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3 dan ISTANBUL-fakultativno AJA SOFIJA,TOPKAPI PALATA Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili odlazak na fakultativno razgledanje grada: Čemberlitaš, Hipodrom, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje. 

4 dan ISTANBUL – fakultativno krstarenje Bosforom-fakultativno poseta Vaseljenskoj patrijaršiji Doručak. Fakultativno odlazak na dnevno krstrenje Bosforom u trajanju od 1,5 sat uz razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most i Galata kula, Dolmabahče palata, Bišiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar, Jedi kule, Devojačka kuča, Jildiz palata... Nakon krstarenja odlazak u kvart Fener i poseta (fakultativno) Vaseljenskoj patrijaršiji. Slobodno vreme i individualni povratak u hotel. Fakultativno odlazak na spektakularni Ples derviša. Noćenje.

5 dan ISTANBUL – fakultativno Dolmabahče palata Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak u Dolmabahče palatu. Poseta palati u kojoj su boravili poslednji turski sultani. U 18:00 časova polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe i zbog obavljanja carinskih formalnosti.

6 dan SRBIJA Dolazak u mesto polaska u prepodnevnim časovima.

Smene

Napomene o ceni

Cena za polazak iz Novog Sada

U cenu je uključeno

prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama iz programa putovanja, • smeštaj u hotelu sa 3* u Istanbulu u centru grada na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), u sobama 1/2 i 1/3 sa sopstvenim kupatilom, • svi obilasci po programu putovanja i • stručno turističko vođstvo puta, • organizacioni i drugi troškovi agencije

U cenu nije uključeno

ulaznice za lokalitete koji se obilaze kao i fakultativne posete i izlete, • doplata za 1/1 sobu iznosi 60 € po osobi, • fakultativne izlete, • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (oko 1,-€ po sobi i danu)

Cena od
130 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete