• ONLINE TRAVEL
    Pečuj
    Pečuj i karneval u Mohaču
  • Pečuj i karneval u Mohaču
  • Pečuj i karneval u Mohaču

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Jednodnevni izleti ONLINE TRAVEL, Mađarska, Pečuj

Pečuj Jednodnevni izleti, Pečuj i karneval u Mohaču

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

1DAN           Polazak iz Beograda u 05:00h (mesto polaska će biti poznato 2 dana pre putovanja). Iz Novog Sada oko 06:15h. Putovanje do Pečuja, kroz Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Vožnja autoputem preko Novog Sada, potom Sombora i posle graničnog prelaza Batina ulazimo u Hrvatsku. Nakon 30 km vožnje kroz  Hrvatsku ulazimo u Mađarsku i za nepun sat  stižemo  u Pečuj - evropsku prestonicu kulture za 2010. godinu.

Razgledanje centra grada: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi - Kasim pašine džamije, Katedrale. Gradsko jezgro Pečuja je riznica starina: praistorijske i rimske nekropole, džamija-crkva, minaret, katedrala, kula nekadašnje biskupske tvrđave, biskupska palata, nacionalno pozorište, srpska pravoslavna kapela, franjevačka crkva, sinagoga, Pečujski univerzitet…

Slobodno vreme.

Polazak oko 15h u Mohač na Karneval. Učestvovanje na karnevalu, uživanje u raznim gurmanskim specijalitetima, degustacije vina I upoznavanje sa viševekovnim narodnim običajima, obilazak vašara I mogućnost kupovine raznih narodnih rukotvorina I proizvoda. Paljenje vatre na glavnom gradskom trgu je u 18h. Polazak za Beograd oko 20 h. Noćna vožnja.

2DAN Dolazak u Beograd posle ponoći u zavisnosti od gužve na putu. Kraj programa.

 

Smene

23.02.2020 - 24.02.2020.

Napomene o ceni

Cene aranžmana su iskazane u €. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu € NBS na dan uplate. Plaćanje se može izvršiti gotovinom, čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Cena koja je naznačena na vebsajtu, katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije Organizatora putovanja i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili first-minute i last-minut ponude. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja: 1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA: – akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta. 3. UPLATA NA RATE – akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak sledećeg meseca zaključno sa 10.03.2020.

U cenu je uključeno

CENA OBUHVATA: * prevoz autobusima visoke turističke klase (klima, TV, DVD) na navedenim relacijama, * obilazak Pečuja * Obilazak Mohača I učestvovanje na karnevalu, * pratilac grupe tokom putovanja/turistički vodič, * zdravstveno putno osiguranje * troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

CENA NE OBUHVATA: * individualni troškovi.

Cena od
28 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete