• MAGELAN TRAVEL
  Segedin
  Turistički obilazak Segedina Aquapolis/ZOO vrt/šoping
 • Turistički obilazak Segedina Aquapolis/ZOO vrt/šoping
 • Turistički obilazak Segedina Aquapolis/ZOO vrt/šoping

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Jednodnevni izleti MAGELAN TRAVEL, Mađarska, Segedin

Segedin Jednodnevni izleti 2019

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
 • Najam

Program putovanja

Izlet do Segedina sa decom je savršen izbor da dan provedete uživajući sa porodicom. Relaksirajte se u Aquapolisu, doživite avanturu i zabavu u najboljem ZOO vrtu u regionu, šopingujte jeftino.
 

Aktivnosti:

 • Razgledanje grada
 • Poseta Zoo vrtu ili Aquapolisu
 • Mogućnost šopinga u Arkad šoping centru
   

Opis ture:

PROGRAM 3 U 1: Razgledanje grada + kupalište Aquapolis ili ZOO vrt + šoping 

Program je namenjen prvenstveno porodicama sa decom ali i drugim turistima koje žele da turistički razgledaju grad i otkriju ili čari vodenog grada Aquapolisa ili najboljeg Zoološkog vrta u regionu. Vreme za šoping je predviđeno samo u u tržnom centru Arkad, odatle je predviđen polazak za Srbiju. 

VELIKA AKCIJA: Za porodice sa 3 deteta, treće dete je gratis! (Važi samo za porodice gde deca nose isto prezime kao jedan od pratilaca). 

Polazak iz Novog Sada u 08:30h sa parkinga ispred hotela Sajam. Putovanje autoputem sa samo jednom pauzom na benzinskoj pumpi pre granice. Po prelasku granice sa Mađarskom (vreme zadržavanja na granici zavisi od gužve) dolazimo u Segedin ili kako ga još nazivaju "grad sunca i vode". Autobus nas ostavlja u centru odakle kreće pešačka tura u trajanju od 1,5 h.

Obilazak centra grada: Naša prva destinacija biće obilazak Trga Sečenji koji predstavlja glavni trg na kojem dominira Gradska kuća. Ovaj trg krasi I dosta javnih skulptura koje ćemo imati prilike da vidimo. Takođe jedan od najpoznatijih trgova, kako u Segedinu tako I u celoj Mađarskoj koji ćemo obići je I Trg Dom koji je okužen tipičnim građevinama od crvene cigle. To nam odaje utisak kao da se nalazimo u jednom od srednjovekovnih engleskih univerzitetskih gradića. Trgom dominira velelepna Katedrala koju ćemo imati priliku da posetimo. U crkvi se nalaze treće najveće orgulje u Evropi. Neposredno uz Katedralu nalazi se najstariji arhitektonski spomenik, Dimitrijev toranj. Na severenom delu trga nalazi se Srpska Crkva Prenosa moštiju Svetog Nikole. U crkvi ćemo čuti priču o njenoj istoriji. Centralnu tačku predstavlja pozlaćen ikonostas u stilu rokokoa koji se ubraja među najlepše ikonostase na teritoriji Mađarske. Nakon pešačkog razgledanja grada predlažemo vam nekoliko opcija kako biste upotpunili svoj boravak u ovom gradu.

Ukoliko želite da ostatak vremena provedete u centru Segedina predlažemo Vam obilazak ostalih kulturno-istorijskih spomenika, upoznavanje sa gastro specijalitetima ili odlazak u šoping centru Arkad koji se nalazi na svega 10 minuta šetnje od glavnog trga. 

Za ostale putnike sledi prevoz autobusom do kupališta Aquapolis i ZOO vrta.

Kupalište Aquapolis poseduje najduži vodeni tobogan u Evropi koji je u funkciji tokom cele godine. Pored tobogana čija je ukupna dužina preko 1000 m ljubiteljima avanture i odmora je na raspolaganju i wellness bazen, brzaci, vodopadi kao i hidromasažni bazeni. U wellness delu na raspolaganju su Vam: đakuzi, masaže, finska sauna, parna kabina, infrared sauna, slana soba, aroma kabina i spoljna drvena kabina.

ZOO vrt ugaljen je 2,5 km od centra grada i predstavlja pravu idilu za porodice sa decom. Prostire se na 45 ha pošumljenog prostora, i svrstava se u najveći i najmlađi ZOO vrt u Mađarskoj. Nastoji se da se životinjama obezebdi što je više moguće prirodno okruženje i zahvaljuljući tome tu se nalaze retke vrste kao što je snežni leopard, južnoamerički kandžasti majmun, grivasti mravojed, žirafa I mnoge druge životinje koje su grupisane po kontinentima, što ga čini najsadržajnijim u našem okruženju. U 16 h polazak iz ZOO vrta i usputno zadržavanje kod Aquapolisa do Arkad šoping centra. 

Polazak za Novi Sad  je u 17:30 h.

Smene

15.02.2019; 08.03.2019; 06.04.2019; 02.05.2019; 01.06.2019; 07.09.2019; 05.10.2019; 02.11.2019; 07.12.2019; 04.01.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

Prevoz autobusom prema programu na navedenoj relaciji Usluge licenciranog turističkog vodiča

U cenu nije uključeno

putno zdravstveno osiguranje (6-18 godina = 93 din, 18-70 godina= 143 din. 70-86 godina= 430 din) ulaznica za ZOO vrt (2.400 Ft) oko 960 RSD celodnevna ulaznica za kupalište Aquapolis (odrasli= 5.250 Ft, deca 4-12= 2.700 Ft) odrasli oko 2.200 RSD, deca oko 1.200 RSD Ulaznica za Srpsku crkvu (300 Ft) oko 100 RSD

Cena od
1400 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Segedin putovanje Segedin
Turistički obilazak Segedina Aquapolis/ZOO vrt/šoping

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete